Puține noutăți la Axintele

08 Jul. 2012, 23:00 Pregătiri, amicale
Puține noutăți la Axintele

Una din revelațiile returului seriei a II-a din Liga a III-a a fost Viitorul Axintele. La primul sezon în aest eșalon, echipa ialomițeană a avut un parcurs de excepție în 2012, învingând aproape tot ce a întâlnit în cale. Singurele probleme au fost un eșec cu campioana Unirea Slobozia și două egaluri, ambele terminate 1-1, cu Chirnogi și Balotești.

Pauza de vară a adus, pentru început, renunțarea la patru jucători: C. Florea, D. Munteanu, C. Toader și Cană. Finalul săptămânii trecute a însemnat și renunțarea la Wincentowicz, dar și sosirea lui Rață de la Metaloglobus. La nivel de staff tehnic, lucrurile rămân neschimbate, antrenor principal fiind în continuare Ion Nica (foto, stânga)

Cantonament la Râșnov

Miercuri, ialomițenii vor bifa primul amical al verii, de la ora 11 urmând a întâlni la Tunari echipa din localitate. Sâmbătă va urma un nou amical, de data aceasta cu Rapid II, locul de disputare al întâlnirii nefiind încă stabilit. Din 15 iulie, echipa va pleca în cantonament la Râșnov, unde va sta până pe 24. În ziua plecării, pe drumul de întoarcere se va face o oprire la Boldești, acolo unde se va juca un amical cu Petrolistul, echipa locală ce evoluează în Liga a IV-a prahoveană.

Ultimele două amicale stabilite până acum se vor juca cu Balotești (28 iulie, locație nestabilită) și cu Unirea Slobozia (8 august, la Axintele), între ele urmând a se intercala meciul din turul al doilea al Cupei României.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

08 Jul. 2012, 23:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă