Prunea l-a dus pe Avrămia la doctorul naționalei!

14 Feb. 2012, 12:24 Pregătiri, amicale
Prunea l-a dus pe Avrămia** la doctorul naționalei!

După 1-0 cu FCM Bacău și 5-0 cu Rapid CFR Suceava, divizionara secundă antrenată de Ionuț Popa va primi astăzi (ora 14:00) vizita echipei din Liga a III-a, CSM Pașcani, condusă de fostul mijlocaș al Politehnicii, Adrian Kerezsy. Partida va avea loc tot pe terenul sintetic al Complexului „Emil Alexandrescu”, care a găzduit și primele amicale din 2012.

Prezent ieri la București, la Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal, președintele CSMS, Florin Prunea, l-a luat cu el și pe stoperul Adrian Avrămia, pentru a efectua un control medical amănunțit la clinica doctorului primei reprezentative, Pompiliu Popescu. Decizia de a-l duce pe internaționalul de juniori A care a evoluat în vară la turneul final al Campionatului European corespunzător acestei categorii de vârstă a fost luată după ce jucătorul s-a reaccidentat luna trecută, el revenind la începutul anului pe teren în urma unei intervenții chirurgicale suferite după chiar primele etape din tur.

Înainte însă de a se accidenta în Copou fundașul central lucrase timp de o săptămână și sub comanda selecționerului Victor Pițurcă, acesta convocând pentru o acțiune de pregătire a primei reprezentative mai mulți jucători tineri și foarte tineri din campionatul intern pe posturile insuficient de bine acoperite.

„Îl ducem la un control serios, pentru a vedea exact ce are la picior, deoarece nu este deloc în regulă să recidiveze accidentarea din toamnă după ce tocmai și-a încheiat recuperarea și și-a reluat antrenamentele. Va fi văzut chiar de Pompiliu Popescu, intenția noastră fiind de a descoperi cauza accidentărilor sale la intervale atât de scurte de timp și mai ales de a încerca să o eliminăm”, a spus președintele executiv al CSMS, Florin Prunea.

Sursa: Evenimentul

14 Feb. 2012, 12:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă