Progresul s-a întors acasă

25 Jan. 2009, 16:54 Pregătiri, amicale

Dacă ieri bancarii efectuat primul antrenament la baza Romprim, după reunirea eșuată de vineri, astăzi, la ora 11, jucătorii Progresului s-au pregătit la baza din Parcul cu Platani. Conduși de antrenorul interimar, Ilie Rontea, cei 20 de jucători au avut parte doar de un antrenament fizic, în sală, și o serie de alergări pe terenul secund din Cotroceni. Cu toate că situația financiară a clubului este una mai mult decât dificilă și jucătorii păreau vizibil afectați, starea de spirit a fost una destinsă, Rontea, apelând deseori la glume pentru a-și relaxa elevii.

 

„Momentan sunt antrenor interimar la echipă. Eu mă ocup de copii și juniori și evident că sunt la dispoziția clubului când este nevoie. Lotul nu este unul stabil deocamdată. Astăzi am avut la dispoziție 20 de jucători, dar nu se știe dacă și mâine vor fi aceeași. Încercăm să îi montăm pe băieți și sperăm că problemele pe care le avem să fie rezolvate cât mai curând”, a declarat tehnicianul pentru www.liga2.ro

 

Actuala conducere tehnică a hotărât și un program pentru săptămânile viitoare. Echipa urmează să se pregătească la stadion până pe data de 3 februarie, iar apoi este preconizată deplasarea într-un cantonament în Turcia sau Cipru. Există posibilitatea ca primul amical să se desfășoare joi, dar încă nu se știe numele adversarului.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

25 Jan. 2009, 16:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă