Prea cruzi pentru adversari de Liga I!

14 Jul. 2012, 22:43 Pregătiri, amicale

FC Botoșani a pierdut și cel de-al doilea amical contra unei echipe de Liga I pe care l-a avut în această vară. Fotbaliștii lui Costel Orac au fost învinși cu 2-1, pe Municipal, de Ceahlăulul Piatra Neamț, scor pe care l-a înregistrat și contra ieșenilor de la CSMS.

Nemțenii au fost cei care au dat tonul pe teren în prima parte a jocului, acest lucru reflectându-se și pe tabela de marcaj. Bădescu a deschis scorul după 12 minute după ce șutul său n-a fost ajuns de Patache, care cu tot aportul său a încercat să respingă de pe linia porții. Avantajul echipei oaspete a rezistat doar 5 minute după ce noua achiziție a botoșănenilor, Mbella, a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din interiorul careului.
Intrarea la cabine avea însă să se facă în avantajul Ceahlăului, scorul final urmând fi același. Gafița a făcut 1-2 în minutul 39.

În repriza secundă, un alt jucător nou din atacul lui FC Botoșani, Cârjan, a ratat (76) cea mai mare situație de gol și totodată egalarea prin neputința sa de a împinge mingea în plasă din doar doi metri de linia porții.

FC Botoșani: A. Bordeanu – Patache, Poverlovici, Atudorei, V. Bordeanu – Negruț, Fatay, Mbela, Păcurar – Cârjan, Fulop. Din minutul 70 au mai intrat: Maghici, Dinu, Matiș, Homneac, Vașvari, Mănișor, Chișu, Giurgiuveanu, Stanciu și Todoran. Antrenor: Costel Orac

Ceahlăul: Jovic – Cazan, Ichim, Druga, Gafița – Stana, Golvbovic, Bădescu, Onciu – Monroy, Tepeș. Rezerve: Jicha, Marc, Chiș, Tolimir, Pavel, Constantinescu, Margina, Forminte, Vițelaru, Dobrescu, Miron, Barna, Achim, Sofroni, Chițoscă, Muscalu, Lucaș. Antrenor: Costel Enache.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Eduard BLAGA

14 Jul. 2012, 22:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă