Popovici, sancționat după un conflict verbal cu un suporter

Popovici,** sancționat după un conflict verbal cu un suporter

Clubul timișorean din eșalonul secund s-a autosesizat după ce în timpul amicalului cu Mama Mia Becicherecu Mic, de vineri seară, a avut loc un schimb de replici între Alex Popovici și unul dintre spectatori. Reacțiile atacantului care evoluează și în banda dreaptă au intrat în atenția conducerii, care a anunțat printr-un comunicat că jucătorul va fi sancționat pecuniar.

La partida cu Mama Mia, cedată de ACS Poli, scor 0-1, Popovici s-a contrat în repriza secundă cu unul dintre puținii spectatorii de la tribuna I. Jucătorul a reacționat la reproșurile fanului și dialogul a putut fi auzit de aproape toată lumea. „Nu ți-e rușine? Puteam să-ți fiu bunic”, a fost ultima replică a persoanei din public.

„Clubul nostru regretă incidentul din timpul jocului de vineri, 15 august, cu Mama Mia Becicherecu Mic, atunci când jucătorul Alexandru Popovici a intrat într-un conflict verbal cu un spectator. Limbajul folosit de jucător, dar și gestul de a striga pe un ton nepotrivit la adresa unui susținător al echipei noastre reprezintă lucruri care nu pot fi tolerate de ACS Poli. O astfel de atitudine nu are absolut nicio scuză! Clubul va supune gestul amintit unei analize interne, iar jucătorul respectiv va fi supus unei sancțiuni pecuniare. ACS Poli cere o conduită ireproșabilă jucătorilor și reprezentanților clubului, pentru ca meciurile de pe teren propriu să reprezinte un spectacol sportiv demn de civilizația și eleganța Timișoarei”, se arată în comunicatul semnat de Ion Timofte.

Conducătorul lui ACS Poli apare ca „președinte” la finalul textului deși a fost schimbat din funcție în această vară și ocupă în prezent postul de manager sportiv la alb-negri.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă