Popovici, de la lacrimile retrogradării la speranțele pentru Liga 1: „Am uitat ce a fost, așteptăm să promovăm”

Popovici, de la lacrimile retrogradării la speranțele pentru Liga 1:**

Alex Popovici e unul dintre jucătorii care nu și-au putut stăpâni emoțiile după ce ACS Poli a picat în Liga a II-a. Jucătorul timișorean în vârstă de 25 de ani a trecut peste dezamăgirea retrogradării și e optimist acum în privința revenirii pe prima scenă.

ACS Poli a învins clar Ripensia ieri în jocul de pe arena „Electrica”, scor 5-2, și alb-negrii capătă încredere în forțele proprii. „Ne bucurăm, am venit să jucăm cu plăcere. Ne-am concentrat, am vorbit dinainte, știam că ne așteaptă un meci greu, cu căldură și s-a terminat cu bine… Nu ne așteptam să dăm așa de multe goluri, am avut o săptămână grea cu două antrenamente pe zi, știam că nu va fi ușor și s-a terminat o săptămână grea cu bine. Ne așteaptă o nouă săptămână grea, cu un cantonament și meciuri în Ungaria. Sperăm să o terminăm la fel de bine. Cu siguranță putem promova, plecăm ca și favoriți, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să ne vedem câștigători dinainte pentru că toate echipele își vor da viața contra noastră, se vor apăra foarte bine. Va fi foarte greu să câștigăm toate meciurile. Cu siguranță am trecut peste retrogradare, am uitat ce a fost, așteptăm să promovăm în Liga I și să rămânem acolo”, a declarat Alex Popovici pentru Sport9.

Cel care poate evolua atât mijlocaș dreapta, cât și în atacul echipei nu se teme de concurență. „Jucătorii noi vin în continuare, cu toții tragem să jucăm, nu e nimeni titular, s-a văzut și acum nu contează contra cărei echipe evoluăm”, a conchis Popovici.

ACS Poli va merge săptămâna viitoare în Ungaria, unde va întâlni sâmbătă și echipa Elore Beckescsaba într-un nou test.

Pe aceeași temă