Poli se antrenează din nou la Timișoara! Velcea: „Mă gândesc la Liga I”

20 Feb. 2012, 16:59 Pregătiri, amicale

După două săptămâni petrecute în Spania, la căldură, alb-violeții s-au întors acasă și au făcut astăzi primul antrenament la Timișoara, înconjurați de nămeți.

Echipa antrenată de Vali Velcea și Iosif Rotariu s-a întors vineri seară din cantonamentul care a avut loc în Spania. Jucătorii au avut liber până astăzi, când s-au antrenat din nou pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinișanu”.

Au fost prezenți 20 de jucători la antrenament: Lepmets, Kirev, Belu, Mera, F. Sandu, Zaluschi, Pătraș, Scutaru, Petcuț, Ad. Popa, Poparadu, Dobricean, Gorobsov, Fuchs, Chiș, Axente, Boștină, Popovici, Goga și Essers. Au lipsit: Dăruială, Ilie și Ricketts, fotbaliști convocați la loturile naționale, precum și Rocha (răcit) și Rover Cârstea (învoit până mâine).

Velcea nu mai vrea jucători

Vali Velcea a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de incertitudinea în care se află clubul, din cauza dosarului de licențiere pentru Liga I sau a întârzierii unui răspuns din partea autorităților locale. „Am avut un cantonament bun, lung, echipa a avut la dispoziție tot ce și-a dorit, mai ales liniște. Pot să spun că eu mă gândesc deja înspre Liga I”, a spus antrenorul lui Poli.

Tehnicianul timișorean a afirmat că nu mai are nevoie de întăriri în lot, dar nu neapărat pentru că echipa e foarte bună, ci în primul rând din cauza lipsei banilor. „Nu am comentat niciodată plecările sau venirile. Eu antrenez ce am. Nu îți trebuie curaj ca să ceri jucători, trebuie să fii realist în ceea ce privește potențialul și starea politică a României”, a declarat Velcea.

Articol scris de Radu FAUR

Foto: Istvan Szasz

20 Feb. 2012, 16:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă