Poenaru a definitivat programul jocurilor amicale

23 Jan. 2012, 15:15 Pregătiri, amicale
Poenaru** a definitivat programul jocurilor amicale

Ocupanta locul 9 la finalul turului ligii secunde, FCM Bacău atacă cea de-a doua săptămână de pregătire din inter-sezon. La mijlocul ei, jucătorii vor efectua vizita medicală, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” decizând ca acțiunea să se desfășoare pe parcursul a două zile: pe 24 și 25 ianuarie. De pe data de 30 ianuarie, elevii lui Gheorghe Poenaru vor intra într-un cantonament cu o durată de 12 zile, pe parcursul căruia vor susține și trei jocuri de verificare.

Dinamo II, primul adversar

De altfel, seria partidelor din această iarnă va începe pentru formația fanion a Bacăului încă de la finalul acestei săptămâni. Vineri, 27 ianuarie, băcăuanii vor întâlni pe colega de serie Dinamo II București, la Onești, acolo unde „câinii cei mici” își încarcă bateriile. Pe data de 3 februarie, FCM Bacău va juca la Pașcani, cu divizionara C din localitate, pe 8 februarie, va întâlni pe CSM Iași, iar pe 10, la ieșirea din cantonament, e programat un nou test, cel mai probabil la Roman, cu Petrotub.

În perioada rămasă pâna la reluarea campionatului, Boghian și compania vor mai susține încă trei meciuri de pregătire. Astfel, pe 18 februarie, Bacăul va juca în compania Ceahlăului II, pentru ca trei zile mai târziu să fie programată revanșa de pe teren propriu cu Iașiul. În fine, pe 25 februarie, cu o săptamână înainte de startul returului, FCM va evolua pe terenul celor de la Rapid CFR Suceava. „Singurile modificării vor fi operate în funcție de starea vremii și a terenurilor”, a declarat antrenorul Poenaru.

Sursa: Deșteptarea

23 Jan. 2012, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă