Podariul va disputa 3 amicale în Serbia

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 15:36 Pregătiri, amicale
Podariul** va disputa 3 amicale în Serbia

După ce a renunțat la stagiul de pregătire la Băile Herculane, din cauza stării precare a terenului de antrenament, AS Podari a trecut Dunărea, mutându-și cartierul general în stațiunea Donji Milanovac, din Serbia. Echipa lui Nicolae Ungureanu s-a cazat la hotelul Lepenski Vir și beneficiază de condiții bune de pregătire.

AS Podari a perfectat deja 3 amicale pentru stagiul de pregătire de la Donji Milanovac. Primul dintre ele va avea loc vineri de la ora 19, cu RFK Majdanpek, grupare care a terminat sezonul trecut pe locul 12 în liga a III-a sârbă, regiunea Pomoravsko-TimoÍka.

Duminică, de la ora 11, este programat jocul cu formația din județul Olt, divizionara C CS Vișina Nouă, iar luni, de la ora 19, se va juca meciul CS Podari – FK Rudar Bor.

Cu Podairul se pregătește de ieri și atacantul Silviu Afrem, în vârstă de 27 de ani, care a mai jucat la Jiul Petroșani, Triumf Bârca, Minerul Motru și Pandurii II Tîrgu Jiu.

Podariul va reveni acasă chiar înaintea meciului din etapa a doua a Cupei României Timișoreana, cu Pandurii II Târgu Jiu.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 15:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă