Ploieșteni de neoprit

31 Jan. 2009, 15:16 Pregătiri, amicale
Ploieșteni** de neoprit

FC Ploiești, gruparea antrenată de Marius Șumudică și Costel Lazăr, pare de neoprit în meciurile de verificare. După ce a trecut, pe rând, de Electrosid Titu, Juventus București și FC Snagov, gruparea ploieșteană a învins ieri, la scor, o altă formație prahoveană, dar de eșalon inferior – Petrolistul Kaproni Boldești.

Pe terenul sintetic de la Snagov, aparținând Comitetului Olimpic Român, oamenii lui Șumudică au început tare și conduceau cu 2-0 după doar un sfert de oră de joc, golurile fiind marcate de Paulinho și Stan, două dintre achizițiile din această iarnă.

Bridinel a fost jucătorul care a redus din handicap pentru Petrolistul Kaproni și a stabilit, totodată, scorul primei părți a meciului, 2-1 pentru FC Ploiești.

În partea secundă au mai marcat Damaschin – de două ori, Gafița, Păun și Cataramă – pentru FC Ploiești și același Bridinel – pentru Petrolistul Kaproni.

FC Ploiești – Petrolistul Kaproni Boldești 7-2

FC Ploiești: Zdrâncă – Mihalache, Rohat, I. Neagu, Al. Stan – Cr. Vlad, Takayuki – Paulinho, Cl. Tudor, M. Alexe – Șt. Ciobanu

Au mai jucat: Miron, Iatan – E. Crăciun, Zapodeanu, Cataramă, V. Gheorghe, Păduraru, Gafița, G. Păun, Damaschin, Bica

Kaproni Boldești: B. Rădulescu – Docea, Micu, Lungu, Nenciu – Puchea, Secrețeanu, Copilu, Bridinel, Gherghe – Văduva.

Au mai jucat: Dumitru – Dobrinoiu, Fl. Gheorghe, I. Stârpici, G. Stârpici, Suditu, Nicolae, Bălan, Mirea, C. Crăciun, State.

articol scris de Marian DIMA

31 Jan. 2009, 15:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă