La Buzău a început curățenia de iarnă: Damaschin și Roberto Dumitru, puși pe liber

Adrian Soare, Mihai Andries 05 Dec. 2014, 18:37 Campionat
La Buzău a început curățenia de iarnă:** Damaschin și Roberto Dumitru, puși pe liber

Cu doar o etapă rămasă din 2014, Gloria Buzău s-a decis să acorde o șansă și tinerilor jucători din propria ogradă, renunțându-se în acest sens la o serie de jucători. Astfel, Roberto Dumitru și Mihai Damaschin au fost puși pe liber, după ce Pușcașu și Mihai Gherasim au părăsit echipa de săptămâni bune.

Dacă Damaschin pierduse orice șansă de titularizare în condițiile în care la Gloria au apărut Pălimaru și Tigoianu pe faza ofensivă, ambii greu de scos din echipă, în schimb la Roberto Dumitru s-a renunțat deoarece nu era localnic. Deoarece fosta speranță a Pandurilor nu a impresionat prin prestațiile sale și ocupa și un loc de jucător Under 21 în lot, s-a optat pentru promovarea în loc a unor jucători de la satelit și de la juniorii republicani.

„Am renunțat la cine trebuia să renunțăm, pentru că noi am făcut lotul mare. Este vorba despre Roberto Dumitru, căruia i-am reziliat contractul, era jucător sub 21 de ani și am zis că decît să cresc un jucător care este de la Târgu Jiu și care nici nu s-a adaptat, mai bine luăm copii de la noi, de la juniorii republicani și vă spun sincer că acolo sînt cel puțin 4-5 jucători care vor fi luați în completarea lotului nostru.” a explicat Viorel Ion

 

Adrian Soare, Mihai Andries 05 Dec. 2014, 18:37 Campionat
Pe aceeași temă