Ploaie de goluri la Modelu!

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 21:16 Pregătiri, amicale
Ploaie de goluri la Modelu!

În cel de-al patrulea joc de pregătire din această iarnă, Dunărea Călărași a remizat, 4-4, cu Unirea Slobozia, formație ce evoluează în Liga a II-a. Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic din comuna Modelu, acolo unde ialomitenii se află în cantonament. Jocul formației antrenate de către Virgil Bogatu a fost unul foarte bun, Dunărea având la un moment dat chiar și un avantaj de două goluri.
 
Echipa fanion a județului Călărași a început meciul în următoarea formulă: Popa €- Căinaru, Bozean, Popescu, Olteanu -€“ Iordache, Nicodim, Chiriac, Șerban -€“ Stoian, M. Tudor. Golurile Dunării au fost reușite de către Andrei Stoian, Marian Tudor și Marian Șerban. Acesta din urmă a arătat o formă deosebită, atrăgând atenția celor de la Slobozia. Antrenorul Marin Dună ia în calcul chiar și un transfer al călarășeanului dacă președintele Constantin Prepeliță nu reușește să mai aducă un atacant de valoare lângă Adrian Mihalcea, Viorel Gheorghe și Gheorghe Dumitru.
 
Luni, formația călărășeană va intra într-un cantonament de două săptămâni la stadion. Din păcate, jucători importanți precum Bodo Kanda, Marius Nicodim și Mircea Ștefan sunt accidentați. Tot la Modelu s-au mai disputat sâmbătă încă două jocuri amicale. Venus Independența a trecut cu 3-1 de Agricola Borcea, în vreme ce Dunărea Ciocănești a fost învinsă cu 5-3 de către Voința Cocora, ocupanta primului loc în campionatul județean de fotbal ialomițean.

 

 

Sursa: Sport Călărășean

 

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 21:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă