Ploaie de amicale pentru Delta!

31 Jul. 2012, 16:54 Pregătiri, amicale
Ploaie de amicale pentru Delta!

De câteva zile, Delta Tulcea și-a mutat cartierul general în Ilfov, echipa cazându-se la hotelul Mirage din Tâncăbești. Acolo se va sta până pe 10 august, interval în care echipa va face antrenamente la Snagov, dar va juca și un număr de șase amicale. Balul va fi deschis mâine cu Sportul Studențesc, meciul urmând a se disputa în Regie, de la 10:30. Joi se va juca în deplasare cu noua echipă prahoveană Conpet, pentru ca în weekend tulcenii să aibă iar porție dublă de meciuri. Sâmbătă se vor duela cu Juventus, pentru ca duminică să se joace un amical cu CS Balotești. După atâtea meciuri disputate dimineața, marțea viitoare va urma un amical pe nocturnă la Berceni, cu echipa locală. Lista amicalelor din acest cantonament de pregătire se va încheia cu echipa din Breaza, joia viitoare.

22 de jucători în pregătiri

Întorși la Tulcea, elevii lui Constantin Gache vor da piept sâmbăta viitoare cu Farul Constanța, într-o revanșă a meciului jucat în weekendul de abia încheiat. Până atunci, tulcenii vor face câte două antrenamente pe zi la baza din Snagov, exceptând zilele cu meciuri. Lotul deplasat de stafful Deltei cuprinde 22 de jucători, incluzând aici toate noile achiziții: frații Crețu, Pantelie, Nanu, Mișelăricu, dar și un junior de 17 ani, Adrian Grigoraș, promovat din pepiniera proprie.

Soporan a debutat în Moldova

Printre jucătorii care au părăsit echipa în această vară se numără împrumutații Tobă și Țene, dar și D. Munteanu, B. Oprea, Delgado, Sânmărtean și Soporan. Dintre toți, cel mai câștigat pare a fi ultimul, care a semnat cu deținătoare Cupei Moldovei, Milsami Orhei. Soporan a debutat deja în campionat, fiind folosit în weekend în ultimul minut al deplasării de la Sheriff Tiraspol. În schimb, Sânmărtean se află de câteva zile la retrogradata CS Mioveni pentru care a evoluat duminică în amicalul cu bulgarii de la Ariston Ruse

Lotul Deltei din cantonament
Olteanu, Stoicescu – portari
I. Filip, Grigorov, Marincău, Scarlat, Mișelăricu, V. Crețu – fundași
Câju, C. Neagu, N. Crețu, Ionescu, Coconașu, Postelnicu, Mansur – mijlocași
Henry, R. Radu, Pantelie, D. Florea, Nanu, Dragu, Ad. Grigoraș – atacanți

Articol de Mihai ANDRIEȘ

31 Jul. 2012, 16:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă