Ploaie a avut 17 jucători la reunirea Vișinei!

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:17 Pregătiri, amicale
Ploaie a avut 17 jucători la reunirea Vișinei!

Lotul grupării Sportul Vișina s-a reunit, luni, sub comanda tehnicianului Marcel Ploaie. Primul antrenament al anului nu a adus noutăți, antrenorul formației din eșalonul al treilea având la dispoziție șaptesprezece jucători.

Gruparea din sudul județului Olt va continua pregătirea pe plan local în următoarele două zile, iar joi, la prima oră a dimineții, se va pleca în cantonamentul montan de la Sinaia. Stagiul centralizat va dura până pe data de 14 februarie.

La revenirea din cantonament, Sportul Vișina va susține câteva meciuri de pregătire.

Jucătorii prezenți la reunire: Gălan, Cristică, Mitroi, Militru, Radu, Mihai Daniel, Căpraru, Grigorie, Lascarache, Priescu, Aria, Clipici, Nica, Obreja, Cincă, Glișcă și Gruia.

Burcea, scos de pe lista plecărilor

Pus pe lista disponibilizaților, atacantul ce a marcat câteva goluri importante pentru Sportul Vișina, în această primă parte a sezonului, Alin Burcea, a fost rechemat la echipă. „Vârful” nu a fost prezent la reunire, însă se va alătura lotului formației din eșalonul al treilea.

„Într-adevăr, mâine, la ora 10.00 mă voi prezenta la antrenament”, a spus atacantul formației din eșalonul al treilea, Alin Burcea.

De asemenea, mijlocașul ofensiv Tudor Dumbravă se pare că va continua sub comanda tehnicianului Marcel Ploaie. Până la urmă, singurele plecări certe de la Sportul Vișina sunt jucătorii Răcăreanu, Popa și Ularu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă