„Pizzerii” își calculează pașii

18 Jan. 2012, 14:36 Pregătiri, amicale

Mama Mia Becicherecu Mic s-a reunit luni și se pregătește de o nouă luptă pentru supraviețuirea în C5. Trupa lui Sorin Bălu s-a despărțit de trei jucători în această iarnă dar va înregimenta alții în loc, sub principiul „puțini dar buni”.

Gruparea timișeană a avut un final de tur pozitiv, în urma căruia a ajuns pe locul 13, la șapte puncte de zona sigură. Optimiști, „pizzerii” dispun de resurse limitate și calculate, dar sigure, după cum afirmă tehnicianul echipei, Sorin Bălu. „O să avem o reacomodare la efort. Avem circa zece jucători noi în probe. Lotul va fi mai restrâns numeric dar mai calitativ. Clubul este corect, atât poate suporta în acest moment. Noi suntem totuși cu banii la zi”, a declarat Bălu.

Astfel, din cei 24 de jucători prezenți la antrenamente, timișenii vor rămâne cu un lot de 18 fotbaliști în retur. În această iarnă Mama Mia s-a despărțit de Anițoiu și Feraru de la Banatul, direcționați spre Baia Mare, și de C. Bogdan, întors la Severin.

Programul Becicherecului e piperat cu o serie de amicale și un cantonament de zece zile la Băile Herculane din 25 ianuarie. Iată adversarii din pregătiri: Vladimirescu (21 ianuarie), Caransebeș (29 ianuarie), Hunedoara (1 februarie), Jimbolia (7 februarie), Poli II (10 februarie), Gloria Arad (15 februarie), CSM Lugoj (18 februarie), Giarmata (22 februarie) și Sânnicolau Mare (25 februarie).

Sursa: Banat Sport

18 Jan. 2012, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă