Petrovic: „Bicicleta e de coșmar”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 15:35 Pregătiri, amicale
Petrovic:**

Prima zi de Anul Nou pe rit vechi a fost petrecută de sârbii lui ACS Poli la Policlinica pentru Sportivi. Fundașul Aleksandar Petrovic a resimțit oboseala de dimineață deși nu a sărbătorit de Revelion cum s-ar cuveni. Ca de obicei „proba bicicletei” le dă frisoane fotbaliștilor la vizita medicală.

Obișnuiți cu viața de sportiv, Alex Petrovic și Marko Marovic s-au prezentat fără probleme la viza medicală de luni dimineață. Ei au ciocnit doar un pahar la miezul nopții pentru a fi în formă luni. Chiar și așa fundașul central al lui ACS Poli spune că a resimțit o stare de oboseală dar pentru el a devenit o simplă rutină să se prezinte la ultimele teste medicale.

    „Pentru mine e foarte greu deoarece nu am dormit așa bine și acum mă simt foarte obosit. Nu am ieșit de Revelion, am stat în hotel. Și înainte aveam antrenament dimineața apoi și sărbătoream doar cu familia. Cred că am fost de vreo sută de ori la viza medicală, nu mai știu de câte ori. E ceva normal, ce trebuie să facem. Încă nu am fost aici la bicicletă dar sâmbătă a fost foarte greu. Bicicleta e coșmarul tuturor pentru că e foarte greu, e legat de kilograme și de toate, e greu pentru noi. Am pus puțină greutate în această iarnă dar ne antrenăm în fiecare zi și la sală, suntem pregătiți”, a spus Alex Petrovic, fundaș ACS Poli Timișoara.

Timișorenii urmează să efectueze un singur stagiu centralizat în această iarnă, în Antalya (Turcia). Plecarea va fi săptămâna viitoare, probabil pe data de 23 ianuarie și se va sta până în 8 februarie. ACS Poli va disputa și un amical înainte de plecare, sâmbătă, de la ora 15, cu un adversar încă nedesemnat.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 15:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă