Petrolul și-a stabilit două cantonamente și nouă meciuri amicale pentru stagiul de pregătire de iarnă. Unde se antrenează „lupii” pentru promovarea în Liga 2

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 16:25 Pregătiri, amicale
Petrolul și-a stabilit două cantonamente și nouă meciuri amicale pentru stagiul de pregătire de iarnă.** Unde se antrenează

Petrolul și-a stabilit, în mare parte, coordonatele perioadei de pregătire din această iarnă. Înaintea reluării campionatului Ligii 3, din care are ca obiectiv promovarea, gruparea ploieșteană va efectua doua stagii centralizate și va susține nouă jocuri amicale, lista partenerilor de întrecere nefiind încă stabilită în totalitate.

Reunirea echipei preluate la finalul anului trecut de Romulus Ciobanu va avea loc miercuri, 10 ianuarie, tot atunci urmând să se desfășoare și primul antrenament pe 2018, pe stadionul „Ilie Oană”, de la ora 16:00. Apoi, timp de zece zile, pregătirile se vor derula la Ploiești, perioada încheindu-se, pe 20 ianuarie, cu un joc de verificare, în compania unui adversar ce urmează să fie stabilit.

Din 22 ianuarie, „lupii galbeni” vor urca la munte, pentru primul cantonament, ce se va desfășura la Cheile Grădiștei, acolo unde accentul se va pune pe acumulările fizice. Tot aici vor disputa și două partide amicale, pe 28 ianuarie (cu Olimpic Cetate Râșnov) și pe 31 ianuarie (cu AS SR Brașov).

Stagiul montan se va încheia pe 2 februarie, pentru ca, în intervalul 6-16 februarie, să fie programat cel de-al doilea cantonament, găzduit de către Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Perioadă în care au fost antamate trei jocuri test, cu Unirea Slobozia (7 februarie), FC Argeș (10 februarie) și Chindia Târgoviște (14 februarie), seria meciurilor amicale urmând să continue după revenirea la Ploiești, cu jocuri pe 17 februarie (adversar nestabilit), pe 21 februarie, contra liderului Seriei a 2-a, Progresul Spartac, și pe 24 februarie, cu colega de serie FC Aninoasa. Pentru toate aceste meciuri urmează să fie stabilite locurile de desfășurare și orele de start.

Până la reluarea pregătirilor, oficialii Petrolului vor definitiva și componența lotului, în zilele următoare urmând să se lămurească atât lista sosirilor, cât și cea a plecărilor.

Foto: FC Petrolul

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă