Perioadă de foc la FC Argeș!

05 Jul. 2012, 12:56 Pregătiri, amicale
Perioadă de foc** la FC Argeș!

Pentru jucătorii echipei FC Argeș va urma o perioadă foarte dificilă în zilele următoare. Astfel, după ce antrenorul Viorel Dumitrescu nu a programat decât câte un singur antrenament pentru jucătorii săi în primele trei zile de la reunirea echipei, lucrurile vor sta cu totul altfel astăzi și mâine.

Astfel, Viorel Dumitrescu a programat câte trei antrenamente pe zi pentru jucătorii săi. Interesant este faptul că al doilea antrenament al zilei va avea loc la Bazinul Olimpic, acolo unde piteștenii se vor pregăti astăzi și mâine.

Tehnicianul argeșenilor a declarat că are mari așteptări de la aceste antrenamente din partea elevilor săi, punctând: „Vine o perioadă foarte dificilă și trebuie să ajungem la un nivel foarte bun din punct de vedere al pregătirii fizice. Vor fi foarte multe meciuri unde diferența tocmai la acest capitol se va face. Cine va putea să alerge mai mult în aceste meciuri va putea să obțină o victorie meritată. Tocmai de aceea o să încercăm să încărcăm cât mai mult bateriile și să atingem un nivel foarte bun al pregătirii în perioada ce vine. La FC Argeș vor rămâne jucătorii ce trag doar pentru binele echipei și care nu se dau la o parte în momentele dificile”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Au un nou secund: „Experiența sa ne va ajuta în campionatul viitor!”

FC Argeș s-a întărit la debutul acestor pregătiri la nivelul băncii tehnice. Astfel, Iulian Crivac a fost numit în funcția de antrenor secund al echipei din Trivale. Acesta este unul dintre jucătorii importanți din istoria recentă a alb-violeților, fotbalistul evoluând în meciurile cu adevărat importante ale piteștenilor, fiind prezent și la ultimele partide din cupele europene pentru FC Argeș.

Experiența acestuia în meciurile foarte importante din campionat este privită cu mare optimism și de către managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, cel care a declarat: „Sper să fie un campionat reușit pentru noi, iar venirea lui Iulian Crivac poate conta foarte mult pentru noi. Să nu uităm că este un jucător ce a jucat în multe partide pentru noi și a reușit să fie lângă echipa noastră în meciurile foarte mari jucate de FC Argeș în ultimii ani. Este foarte bine ca înaintea me-ciurilor grele din acest campionat să ai lângă tine un om care a trecut prin niște me-ciuri decisive. Iar experiența sa poate fi una mai mult decât benefică pentru noi. Sunt sigur că Iulian Crivac este un jucător ce ne poate ajuta foarte mult în viitorul sezon din Liga a II-a”, a declarat Cătălin Barbu.

Sursa: FC Argeș

05 Jul. 2012, 12:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă