„Pentru mine nu contează foarte mult rezultatul final”

31 Jul. 2012, 15:51 Pregătiri, amicale

FC Argeș a învins în meciul amical pe cei de la Rapid București, iar antrenorul alb-violeților, Viorel Dumitrescu, a fost mai mult decât mulțumit la finalul partidei cu giuleștenii.

Tehnicianul a fost încântat de jocul echipei, dar nu pune foarte mare preț pe rezultatul final, spunând că așteaptă victorii importante și în campionat.

„Am reușit să ne facem jocul împotriva celor de la Rapid. Am controlat destul de clar partida și ceea ce mă bucură pe mine este faptul că în prima parte a meciului cei de la Rapid nu au avut nicio ocazie importantă de a marca. Am reușit să ne valorificăm și o serie din ocaziile de gol pe care le-am avut și astfel am putut obține o victorie importantă mai ales pentru moralul jucătorilor. Aceștia au trecut cu bine de acest joc de verificare și pentru ei este un succes care le dă un moral foarte bun de acum înainte. Pentru mine nu contează foarte mult rezultatul final, fiindcă eu vreau să văd asemenea rezultate în meciurile oficiale nu doar în amicale, dar este un punct de plecare și pentru noi. De aici putem spune că echipa are un potențial important și avem dovada clară că acești jucători pot face lucruri frumoase”, a declarat Dumitrescu.

Nu sunt la nivelul maxim

Jucătorii echipei FC Argeș se pregătesc de debutul campionatului, indiferent când va fi el programat. Cu toate acestea, Viorel Dumitrescu spune că echipa mai are de lucrat până când va ajunge la cel mai înalt nivel.

„Nu putem afirma în momentul de față că echipa este la cel mai bun nivel. Mai avem mult de tras până în momentul în care vom ajunge la acest nivel și dacă este să ofer un procentaj pot să spun că în momentul de față ne regăsim undeva la 60-65% și trebuie să muncim la fel de bine în continuare. Trebuie să fim atenți de acum înainte pentru că fiecare meci amical este un test important și trebuie să acumulăm lucruri importante. Oricum, echipa în momentul de față este pe drumul cel bun, iar asta reprezintă o mare mândrie pentru noi”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

31 Jul. 2012, 15:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă