Pe lângă primele două achiziții, FC Argeș a avut încă o noutate în echipa folosită în amicalul cu Bascov. Primele concluzii ale lui Emil Săndoi

Marius ANGHEL 26 Jan. 2018, 13:20 Pregătiri, amicale

La finalul meciului amical disputat ieri la Bradu cu Unirea Bascov și câștigat cu 2-1, prin golurile lui Alin Popa și Vasile Buhăescu, Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeș, s-a declarat mulțumit de randamentul jucătorilor săi. Tehnicianul grupării din Trivale are mare încredere în lotul pe care îl are la dispoziție și de faptul că aceștia pot urca și mai sus în clasament.

Care sunt concluziile după acest prim amical?
Pe noi, în primul rând, ne interesează pregătirea. Am avut două zile cu câte două antrenamente înainte de acest joc. Mă bucur, în primul rând, că au fost condițiile destul de bune. Poate puțin la începutul meciului a fost înghețat terenul, dar în a doua repriză a fost OK. Mă bucur că nu am avut parte de accidentări, pentru că e foarte important în aceste amicale, să nu se accidenteze jucătorii. Avem trei fotbaliști care nu au putut să se pregătească absolut deloc în perioada asta. Este vorba despre Nilă, Stoica, Albu. Vă dați seama că timpul trece… În rest, băieții au fost preocupați așa cum sunt și la antrenamente să respecte sarcinile posturilor pe care joacă. Sunt preocupați să se pregătească cât mai bine și nu am ce să le reproșez băieților până acum.

Au fost și câțiva jucători noi pe care i-ați văzut.
Pe teren au fost și câțiva jucători noi pe care i-am testat în acest prim amical. Au fost Tăbăcariu, Martin, Ciucă, dar nu sunt elocvente aceste meciuri din perioada asta de pregătire. Este o stare de oboseală care este normală. Acum este o perioadă de acumulări. Din punctul meu de vedere, sunt mulțumit de modul în care ei au răspuns la pregătire până în momentul de față și sunt convins că așa o vor face în continuare.

De ce fotbaliști ați mai avea nevoie?
Să vedem, în primul rând, ce putem să mai luăm! Eu am mare încredere și în jucătorii care au evoluat în turul campionatului. Chiar am întâlnit niște băieți profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Și acesta este un aspect cât se poate de pozitiv.

Martin, posibil al treilea transfer

Până acum, FC Argeș i-a achiziționat pe fundașul Mădălin Ciucă (ex UTA Arad) și mijlocașul Sorin Tăbăcariu (ex FC Voluntari). Cu Unirea Bascov, în repriza secundă a fost utilizat și atacantul Mădălin Martin, care în această iarnă s-a despărțit de Metaloglobus București, iar în cariera sa a mai jucat la Rapid sau CSM Poli Iași.

FC Argeș, prima repriză: Oct. Popescu – Tofan, Cotigă, Ct. Stan – R. Costin, A. Popa, Tăbăcariu, D. Andrei – Ct. Barbu, Buhăescu
FC Argeș, repriza a doua: N. Grecu – Mihăescu, Ciucă, Șerbănică, D. Oancea – Andr. Panait, I. Șerban, Bîrzan, Rob. Grecu – I. Năstăsie, Mădălin Martin. Pe parcurs a mai intrat Ant. Cruceru

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: Argeș Sport
 

Marius ANGHEL 26 Jan. 2018, 13:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă