Patruzeci de jucători la reunirea Gloriei! Și vor mai veni și alții

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 16:22 Pregătiri, amicale
Patruzeci de jucători la reunirea Gloriei!** Și vor mai veni și alții

Ieri, la ora 17,30, a avutea loc primul antrenament al Gloriei în vederea participării în campionatul ligii a doua. Staff-ul tehnic format din Cristian Coroian, director tehnic, Sandu Negrean, antrenor principal și Cristian Negrușa, preparator fizic a avut la dispoziție pentru prima ședință de pregătire două categorii de jucători:

– jucătorii care sunt sub contract cu Gloria: Albuț, Oghinciuc, Țârcă, Hlinca, Iordache, Berceanu, Răzvan Radu, Stancu, Feher, Enescu, Chițu, Antonache, Curtuiuș, Fizeșan, Pădurariu,  Echim, Bolbos, Sîplăcan, Jarda, Antonescu, Guț, Brumă, Colța, juniorii Peica și Hasnăș

– nou transferații Roșu de la Luceafărul Oradea , Radu Mărginean de la UTA,

– un lot de jucători cu care se poartă încă discuții, dacă staful tehnic va hotărî ca ei să rămână la echipă: Budăcan, Avram, Bucur, Moga, Moț, Mario, Mariș reținuți în urma trialului, Dan Matei, Chibulcutean, Nalați, Dinu Sânmmărtean, Homei de la Dinamo, Șulea de la Oradea

De la reunirea lotului au lipsit Dolha, Bota, Oprea, Trestenicu, Stroe, Ciofu, Ionescu, V. Pop, Sighiartău plecați liberi de contract, precum și Kanon, Mor, Cubilla care deși se află sub contract cu clubul, n-au primit autorizațiile de muncă din partea Inspectoratului General de Stat pentru Emigrări. Tot la capiotolul absențe de la antrenamente îl amintim pe Cătălin Bucur care se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită în returul campionatului încheiat.

Programul echipei cuprinde antrenamente și jocuri de pregătire la Bistrița până pe data de 10 august când este programat al doilea stagiu de pregătire și jocuri în Austria până pe data de 23 august după care echipa se va întoarce la Bistrița unde va pregăti începerea campionatului ligii a doua pe 7 septembrie.

Echipa a doua, care va evolua în campionatul ligii a patra va începe pregătirea pe data de 23 iulie, dată la care este prevăzută și reluarea pregătirilor pentru grupele de juniori republicani.

Întrucât o serie de noi jucători, dintre care mulți care au evoluat campionatul trecut în liga a doua, și-au manifestat dorința de a juca la Gloria, conducerea clubului va organiza în zilele de marți, miercuri și joi dimineața un nou trial la care și-au anunțat participarea un număr de 20-22 jucători.

Alexandru Hatfaludi, președinte: „Încă de când am preluat conducerea clubului mi-am dorit să aduc la echipă un preparator fizic. Mă bucur că l-am convins pe Cristi Negrușa să accepte colaborarea cu noi, și sunt ferm convins că va fi un real câștig pentru echipă. Staff-ul tehnic se bucură de susținere totală din partea conducerii, vrem să creem cele mai bune condiții pentru a ne îndeplinii obiectivul, acela de a promova în prima ligă. În ceea ce privește echipa a doua, aceasta are obiectiv promovarea în liga a treia, scopul ecestei echipe este acela de a roda și crește jucători pentru prima echipă”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 16:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă