Patru amicale într-o săptămână pentru stabilirea formulei de bază!

Marius ANGHEL 26 Feb. 2013, 10:31 Pregătiri, amicale
Patru amicale într-o săptămână** pentru stabilirea formulei de bază!

Fotbaliștii de la FC Argeș au intrat în linie dreaptă cu pregătirea tehnico-tac­tică pentru returul campionatului. Până la primul joc oficial din partea secundă a sezonului, de pe propriul teren, cu Luceafărul Oradea, mai este o săptă­mână și jumătate, iar antrenorul Iulian Crivac vrea să stabilească formula de bază cu care va începe returul.

Ca să se edifice cât mai bine asupra potențialului fiecărui jucător, principa­lul alb-violeților a cerut cât mai multe jo­curi de verificare în această săptămână, ul­ti­mul, înainte de startul oficial.

FC Ar­geș va disputa patru jocuri de verifi­ca­re. Pri­mul dintre acestea a avut loc as­tăzi, de la ora 9.30, pe terenul sinte­tic de la Bradu, adversar fiind SCM Pi­tești. Tot azi, dar de la ora 14.30, piteș­te­nii au pro­gramat un joc amical cu DLR Pitești pe terenul echipei de liga a IV-a.

Arge­șenii vor disputa cel de-al trei­lea amical al acestei săptămâni joi, de la ora 13.30, la Bradu, cu FCM Târ­goviște, care acti­vează în liga a III-a. Ul­timul joc de pre­gătire din această săptămână va avea loc sâmbătă, de la ora 9.30, pe terenul central al sta­di­o­nului Nicolae Dobrin, când piteștenii vor întâlni pe Chindia Târgoviște, care evo­luează în prima serie a ligii secunde.

Antrenorul Iulian Crivac spune că, du­pă confruntarea cu dâmbovițenii, va sta­bilili lotul de 18 cu care va aborda prima etapă a returului.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 26 Feb. 2013, 10:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă