Patronul Damilei promite o formație puternică: „Va fi echipa fanion a Vâlcei”

04 Jul. 2012, 11:26 Pregătiri, amicale
Patronul Damilei promite o formație puternică:**

Patronul Damilei Măciuca, Dan Nițu a venit marți, la reunirea alb-verzilor și a promis că va face o echipă puternică pentru Liga a II-a.

„Ne-am întâlnit cu cei 13 jucători care au rămas, dar și cu circa 12 jucători noi, aproape toți au jucat la Liga a II-a, rămâne ca antrenorul să decidă cine rămâne. Vrem să aducem jucători foarte buni, să facem performanță. Vrem să facem o surpriză frumoasă în Liga a II-a, obiectivul este locurile 3-8, echipa este acolo din punct de vedere organizatoric, financiar și al staffului tehnic” a afirmat patronul SC Damila SA.

În Liga a II-a, Damila va juca tot pe terenul de la Măciuca. „Ne-am apucat de stadion, mai facem 2 camere, una medicală și una pentru antidoping, mărim suprafața terenului și mai punem circa 500 de scaune. Vom avea un nou sponsor, Lafarge, o să jucăm cu sigla lor pe piept, iar bugetul total al echipei va fi de circa 400 mii euro. Vor fi salarii și prime care să îi stimuleze pe băieți și nu doar bani promiși, ci și încasați. Se știe, în Liga a II-a multe cluburi au promis, dar puține au dat. Damila trebuie să fie echipa fanion a județului, eu cred în asta, sper ca iubitorii fotbalului vâlcean și oltean să creadă în noi. Nu e o rivalitate cu CSM, este o competiție, ar trebuia ca ambele echipe să avem un cuvânt de spus în Liga a II-a” a mai spus patronul Dan Nițu.

Articol scris de Adi Georgescu

04 Jul. 2012, 11:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă