Papadopulo: „A fost un meci adevărat”

27 Jul. 2009, 01:18 Pregătiri, amicale
Papadopulo:**

Giuseppe Papadopulo, antrenorul formației italiene Bologna, s-a declarat satisfăcut la finalul meciul amical disputat duminică în compania Sportului Studențesc. Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, tehnicianul a ținut să sublinieze meritele adversarului, considerând că partida a fost un test dificil.

 

"Știam că adeversarii noștri vor aborda astfel partida: am înfruntat o echipă de A, nu de B, deoarece a fost retrogradata doar pentru neplata impozitelor. Meciul de azi a fost un test bun, un meci adevărat, în care am vrut confirmări: pe unele le-am avut, pe altele le vom avea. […] Ei au jucat 4-4-2, dar nu am vrut să ne schimbăm așezarea (n.r. Bologna a jucat 3-5-2), ceea ce pentru noi se va dovedi util"

 

Amicalul dintre Bologna și Sportul Studențesc s-a încheiat cu victoria italienilor. Di Vaio a deschis scorul în prima repriză, iar Lung l-a majorat printr-o deviere nefericită în finalul celei de-a doua. Patriche a înscris golul de onoare al bucureștenilor în ultimul minut. Scorul putea fi favorabil studenților, dar formația pregătită de Florin Motroc nu a reușit să își valorifice ocaziile create. "Gașca Nebună" poate invoca și lipsa unui dram de noroc, la finalizările lui Curelea și Nae mingea întâlnind bara.

27 Jul. 2009, 01:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă