Cât îl mai poate ține UTA pe Adrian Petre? Încă un club din prima ligă din Italia a venit în România să-l urmărească pe atacantul de 18 ani

Conducerii echipei UTA Bătrâna Doamnă îi va fi greu să îl mai păstreze mult timp pe puștiul minune Adrian Petre. Atacantul de 18 ani golgheter al grupării arădene și al Ligii 2 a fost urmărit din nou din tribune de un alt club interesat de transferul său. După Genoa, ai căror reprezentanți au fost prezenți la meciul cu CS Balotești, un alt club din Serie A a venit în România să-l vadă pe viu pe internaționalul Under 19. Italienii de la Bologna au fost ieri la Arad și l-au urmărit pe Adrian Petre în meciul cu Foresta Suceava, scrie Sport Arad. Bologna l-a avut în probe în iarna trecută și pe fostul utist Dennis Man, care între timp s-a transferat la Steaua.

Adrian Petre nu a înscris în meciul cu Foresta, însă a avut o evoluție consistentă, în care a reușit să trimită o dată mingea în bară. Atacantul a fost urmărit din tribuna stadionului Motorul de italienii de la Bologna, însoțiți la Arad de Stelian Farcău, mâna dreaptă a impresarului Cătălin Sărmășan, cel care îl reprezintă pe Petre.

În acest sezon al Ligii 2, Adrian Petre a înscris 18 goluri în 17 meciuri desfășurate, fiind lider în clasamentul golgheterilor campionatului, alături de Attila Hadnagy (Sepsi OSK) și Remus Chipirliu (Juventus).

„Eu mi-aș dori ca Petre să rămână la UTA cel puțin până în vară. Rămâne, însă, de văzut ce oferte vor fi pe adresa lui și care e și politica clubului în privința lui”, a spus, citat de Sport Arad, Laurențiu Roșu după partida câștigată cu 1-0 de UTA împotriva Forestei Suceava. Până acum, conducerea clubului arădean a respins o ofertă venită de la Genoa pentru a-l ceda pe Adrian Petre.

Din România, de Adrian Petre și-au arătat interesul, verbal, cluburile Steaua și Dinamo.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă