Man a revenit la Arad după săptămâna de pregătire efectuată la Bologna: „A fost o experiență benefică, acum aștept o reacție”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Dec. 2015, 12:02 Actualizat: 08 Dec. 2015, 12:03 Pregătiri, amicale

Unul dintre cei mai interesanți juniori ai echipei fanion a Aradului, Dennis Man, a revenit duminică din Italia, acolo unde s-a antrenat, timp de o săptămână, cu echipa primavera a celor de la Bologna Calcio.

Nu se poate spune că utistul a nimerit în cel mai bun moment și asta pentru că antrenorul Leonardo Colucci a pus accentul pe pregătirea meciului din weekend cu AC Milan, meci ce aveau să-l câștige chiar duminică cu 2-1. „Se știe că italienii pun mare preț pe pregătirea tactică, iar eu a trebuit să mă conformez. Cam 30-40 de minute stăteam practic pe teren, ascultând indicațiile tactice, de poziționare în teren, ale antrenorului. Am jucat și fotbal, însă doar între noi, nu am apucat să evoluez într-un amical. La meciurile tematice între noi, am evoluat pe toate posturile la mijloc și în atac, m-am descurcat binișor, dar sub potențialul meu. Dar, până la urmă, a fost o experiență benefică pentru mine, așteptăm acum o reacție din partea celor de la Bologna, care astăzi au avut o ședință”, a mărturisit fotbalistul de 17 ani.

Man a mai susținut probe și la Manchester City, având și o concluzie și după această a doua aventură. „În Anglia contează mai mult pregătirea fizică, jocul corp la corp, pe când italienii sunt cu tactica. Nivelul e mai ridicat decât la noi, dar asta și pentru că au condiții de pregătire mai bune. Terenurile și restul infrastructurii nu se compară cu ce întâlnim la noi”, a adăugat tânărul „textilist”.

Fiind pe drumul de întoarcere în țară, Dennis Man nu a văzut în direct prestația echipei sale în ultimul meci oficial al anului. „Am văzut apoi cele mai importante faze, până la urmă remiza a fost echitabilă. Un mic regret am că nu am jucat fie și câteva minute, dar, pe de altă parte, mă bucur și de experiența trăită în Italia. Rămâne de văzut ce-mi rezervă viitorul, dacă rămân la UTA o să-mi pun și obiective personale. În această toamnă nu am avut, am încercat să dau mereu totul și, partial, mi-a ieșit. Mă bucur de cele două goluri, de pasele decisive, dar cu siguranță pot mai mult”, a concluzionat Man.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Dec. 2015, 12:02 Actualizat: 08 Dec. 2015, 12:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă