Pânzaru vrea la Brăila încă o achiziție, un mijlocaș ofensiv: „Deocamdată batem pasul pe loc. Nu acceptăm orice variantă”

Marius ANGHEL 26 Jan. 2016, 11:34 Pregătiri, amicale
Pânzaru vrea la Brăila încă o achiziție, un mijlocaș ofensiv:**

În perioada de cantonament montan, Dacia Unirea va disputa și două partide amicale, prima va avea loc miercuri la prânz, la Rapid Suceava, cea de a doua este programată a se derula sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc, partenera de antrenament a elevilor antrenorului Alin Pânzaru fiind Bucovina Pojorâta.

„Vremea este bună, s-a mai încălzit puțin, dar sper ca temperatura să nu crească prea mult pentru că ziua s-ar topi zăpada, iar noaptea terenul va îngheța și ne va fi greu la antrenamente. Toți jucătorii au trecut cu bine ședințele de pregătire pe care le-am avut programate, cu febra musculară mai au ceva probleme, dar așa se întâmplă în perioada acumulărilor. Pentru partida amicală de miercuri, de la Suceava, contez pe toți jucătorii”, a declarat Alin Pânzaru.

În privința lotului nu s-a produs nicio modificare, totuși Pânzaru își mai dorește un mijlocaș ofensiv. „Nu a plecat și nu a venit nimeni, mi-aș mai dori un jucător de mijlocul terenului cu aptitudini ofensive și suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, dar deocamdată batem pasul pe loc. Nu acceptăm orice variantă, vrem să aducem ceva peste nivelul jucătorilor pe care îi avem. Dar nu este o urgență, așteptăm varianta cea mai bună pentru noi”, a mai spus Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 26 Jan. 2016, 11:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă