Pânzaru: „Transferurile lui Voicu și Stăncioiu se pare că au căzut, facem în continuare săpături”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 16:56 Pregătiri, amicale
Pânzaru:**

Marți, după un drum de aproape opt ore, lotul echipei CF Brăila a ajuns la hotelul Perla Ciucașului de la Tărlungeni. De miercuri, elevii lui Pânzaru au „intrat în pâine”, dimineață au alergat pe munte, iar după-amiază, de la ora 17.00, au intrat în sala de forță. Brăilenii vor efectua în continuare câte două antrenamente pe zi, urmând ca sâmbătă, în locul ședinței de pregătire de dimineață să dispute un amical cu Unirea Tărlungeni.

„La Tecuci a fost mai greu de circulat, după aceea drumul a fost bun. Am ajuns la hotel pe la ora 19.00, ne-am dezmorțit puțin și apoi am mers la culcare. Miercuri am început treaba. Avem toate condițiile pentru o pregătire de iarnă foarte bună. Facem două antrenamente pe zi, primul constând în alergări în aer liber, iar cel de-al doilea fie cu mingea pe terenul sintetic, fie în sala de forță. Alternăm aceste ședințe de pregătire. Din cauza altitudinii și a aerului mai tare primele două zile vor fi mai grele, pe urmă jucătorii se vor acomoda. Sâmbătă, de la ora 11.00, vom juca un amical cu Unirea Tărlungeni”, a declarat telefonic Alin Pânzaru.

Cât privește întărirea lotului, se pare că negocierile cu Voicu și Stăncioiu au intrat în impas și se caută alte soluții. „Transferurile lui Voicu și Stăncioiu se pare că au căzut, facem în continuare săpături pentru că avem mare nevoie de încă doi fotbaliști care să joace, să reprezinte soluții pentru prima garnitură”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 16:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă