Pânzaru și-a trimis jucătorii în vacanță. Tehnicianul își face deja planuri în privința întăriri lotului

Marius ANGHEL 11 Dec. 2014, 11:55 Pregătiri, amicale
Pânzaru și-a trimis jucătorii în vacanță.** Tehnicianul își face deja planuri în privința întăriri lotului

Vremea ploioasă a stricat planurile la CF Brăila. Cu toată că prima parte a sezonului Ligii 2 s-a încheiat sâmbătă, atunci când s-a disputat ultima etapă din acest an, a 16-a, Alin Pânzaru, antrenorul grupării brăilene, ar fi vrut să-și țină jucătorii la antrenamente și în această săptămână, însă a fost nevoit să le dea vacanță mai repede. Se vor reuni pe 12 ianuarie, dar până atunci fiecare trebuie să își mențină forma fizică.

„Mi-aș fi dorit ca măcar încă o săptămână jucătorii să vină la antrenamente, însă la vremea asta terenurile sunt impracticabile. Ne rămânea varianta de a ne antrena pe sintetic însă nu am vrut să apelez la ea, nu mai avem nevoie de accidentări, așa că s-a intrat în vacanță. Le-am trimis ulterior programul pentru perioada care urmează, important este să facă mișcare la o sală de forță, la o miuță”, a declarat Alin Pânzaru pentru obiectivbr.ro.

Pânzaru a vorbit și despre lipsurile pe care le are în lot, de ce jucători ar mai avea nevoie pentru restul returului și play-off sau play-out. „Avem nevoie de întăriri așa că va trebui să căutăm soluțiile cele mai bune pentru clubul nostru. Este clar că vom miza în continuare pe creșterea copiilor din propria pepinieră, pentru că din campionatul următor în Liga a II-a se va juca cu doi fotbaliști sub 19 ani, dar ne vor trebui și câțiva fotbaliști cu experiență care să ne ajute în retur. Mă refer la axul central al echipei, un fundaș central, un mijlocaș și un atacant. Jucători sunt, să vedem ce posibilități vom găsi pentru a-i aduce”, a mai spus tehnicianul pentru aceeași sursă.

CF Brăila a încheiat anul 2014 pe locul 8 în Seria I a Ligii 2, după 16 etape disputate până acum având 20 de puncte acumulate, cu unul mai puțin față de locul 6 ocupat de SC Bacău, ultima formație ce merge în play-off.

Totuși, situația prin care trece clubul de la malul Dunării este destul de tensionată. Principalul finanțator, Florin Cârligea, amenință că ar putea desființa echipa dacă autoritățile locale nu-și respectă în totalitate promisiunile, adică să contribuie cu bani în mod egal cu cât o face mediul privat.

Marius ANGHEL 11 Dec. 2014, 11:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă