Pânzaru: „Perioada de încărcare fizică a fost ceva mai scurtă, dar mai solicitantă”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 16:16 Pregătiri, amicale
Pânzaru:**

Pentru fotbaliștii de la CF Brăila perioada cantonamentului centralizat se apropie de final. Joi, elevii lui Pânzaru au avut planificat un singur antrenament apoi au mers la bazin pentru refacere. Astăzi sunt programate alte două ședințe de pregătire, sâmbătă una singură, apoi, fotbaliștii CF-ului vor primi două zile de repaos, urmând ca marți, 3 februarie să revină la antrenamente.

„Pentru că lotul s-a reunit cu întârziere, perioada de încărcare fizică a fost ceva mai scurtă, dar ceva mai solicitantă, însă cu toate acestea majoritatea jucătorilor nu au avut probleme de sănătate. Din cauza suprafețelor tari pe care a alergat, Stănciulescu a avut ceva probleme cu tendonul, dar acum și-a revenit, Frunză a răcit și nu s-a antrenat alături de colegii lui două zile, sunt probleme tipice actualei perioade de pregătire. Important pentru noi este faptul că pista stadionului Municipal s-a uscat și putem să ne antrenăm acum și pe ea”, a explicat antrenorul Alin Pânzaru.

În baza unui contract de colaborare cu prim divizionara Oțelul, în perioada 3-14 februarie CF Brăila va efectua antrenamentele cu caracter tehnico-tactic pe stadionul Siderurgistul din Galați.

Conform precizărilor făcute de antrenorul principal până joi nu au apărut noutăți la nivelul lotului.

CF Brăila va susține șase partide amicale

Pe terenul Siderurgistul din Galați CF Brăila va juca pe 4 februarie cu Dunărea Călărași, pe 7 februarie cu Metalosport Galați sau cu o echipă de Liga a IV-a din Galați, pe 11 februarie cu Oțelul II Galați, pe 14 februarie cu SC Bacău iar pe 21 februarie cu Delta Dobrogea Tulcea. Brăilenii vor evolua și în deplasare, pe 18 februarie, la Dunărea Călărași. Dacă returul Ligii a II-a nu se va relua pe data de 28 februarie, elevii lui Alin Pânzaru vor mai juca un amical cu Unirea Slobozia.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă