Pandurii, din înfrângere în înfrângere! Bogoi, după eșecul cu Craiova lui Mititelu: „Suntem îngrijorați, dar sper să ne descurcăm”

Pandurii a încheiat seria partidelor amicale cu o nouă înfrângere. Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, echipa antrenată de Adrian Bogoi a fost învinsă, sâmbătă, cu 2-0 de U Craiova 1948 SA și a bifat al treilea eșec consecutiv, în contextul în care adversarele au fost doar de eșalon inferior.

„Bineînțeles că ne îngrijorează rezultatele. În prima repriză au jucat majoritatea jucătorilor care sunt legitimați, iar jocul a fost destul de bun, chiar dacă la pauză a fost 1-0 pentru Craiova, în urma unei lovituri libere. Noi am avut trei-patru ocazii, iar Craiova a ajuns o singură dată la poarta noastră, când a dat și gol. În repriza a doua am făcut mai multe modificări în echipă. În momentul de față încercăm să găsim soluții pentru primul 11, să avem o concurență la echipă”, a declarat Bogoi, la finalul amicalului de sâmbătă.

Robert Răducanu și Alex Raicea au marcat pentru echipa antrenată de Nicolo Napoli. La joc au asistat 1500 de spectatori, mulți dintre ei fiind fani ai doljenilor, veniți special de la Craiova.

Robert Bratu, ultima achiziție

Bogoi s-a decis și în privința jucătorilor testați în această perioadă. Ultimul înregimentat este fundașul Bratu, de la FC Hermmanstadt. Sosiți în probe, Rareș Cristea (U Craiova CS 2) și Bogdan Cuibanri (Steaua București) nu au convins și nu vor fi păstrați.

„Tudor este jucătorul nostru cu acte în regulă. Mai sunt ceilalți doi fotbaliști pe care i-am folosit sâmbătă, portarul Costache și Robert Bratu, care a venit de la Hermannstadt II. Sunt jucători pe care cred că o să ne bazăm pentru că au calități foarte bune. Mai avem tineri cum sunt Hery Kim, pe care o să-l integrăm în procesul de pregătire și sperăm să facem o concurență bună la echipă și să formăm o formație competitivă. E dificil să formezi o echipă la mijlocul campionatului, dar așa s-a întâmplat și iarna trecută, când au plecat foarte mulți jucători. Va fi dificil, fiindcă adversarii noștri sunt foarte puternici, dar sperăm să ne descurcăm”, a precizat Bogoi.

Pandurii i-a pierdut în această iarnă pe: Drilon Cenaj, Milenko Skoric, Moussa Konate, Philippe Nsiah și Nicolae Pîrvulescu, ultimul plecat la „U” Cluj.  

În ultimul amical, echipa gorjeană a jucat în formula: Mih. Cotolan – Nic. Cotolan, Rob. Gheorghe, Dănescu, Vasilescu – Raiciu, Al. Tudor, Vodă – Blejdea, Popescu, Tudoran. După pauză au intrat Costache – Trancă, H. Kim, Tănăsoiu, Bratu și Draca.  

Duminică, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii va întâlni Petrolul Ploiești, în primul meci oficial din 2019.

Amicalele disputate de gorjeni în această iarnă:

Pandurii – CNS Cetate Deva     2-1
Pandurii – ACSO Filiași     0-1
Flacăra Horezu – Pandurii     2-0
Pandurii – U Craiova CS 2    1-3
Pandurii – U Craiova 1948 SA   0-2

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă