Adrian Bogoi, despărțire cu întârziere de Pandurii. „Am reziliat de-abia acum contractul, fiindcă am restanțe de doi ani de zile. Aștept să le intre banii în cont”

Adrian Bogoi, despărțire cu întârziere de Pandurii.**

Deși s-a despărțit de Pandurii încă din 20 octombrie 2019, după înfrângerea cu 3-2 de la Sportul Snagov, antrenorul Adrian Bogoi (47 de ani) și-a reziliat contractul cu echipa gorjeană de-abia în această lună. Noul „principal” al formației emblemă a orașului Târgu Jiu, Călin Cojocaru, este trecut, în continuare, în acte, ca director tehnic. Așa a figurat la meciul cu CSM Reșița, de sâmbătă. Înaintea lui Cojocaru, după demiterea lui Bogoi, Pandurii a fost pregătită, timp de trei etape, de Tiberiu Bălan.

Adrian Bogoi venise la Pandurii în octombrie 2017, în locul lui Marcel Ploaie. În tot acest timp, tehnicianul originar din Târgoviște nu a primit niciun salariu.

„Mi-am reziliat, în sfârșit, contractul cu Pandurii. Au fost unele discuții cu conducerea clubului, care au dus la aceste amânări. Acum, aștept să-mi primesc banii, fiindcă am fost neplătit timp de doi ani! Aștept să intre banii în contul clubului, fiindcă Pandurii a câștigat acele procese cu acționații, și sper să-mi recuperez restanțele. Din păcate, am văzut că situația este tot critică la Pandurii. Sper să se redresese și să revină acolo unde a fost în urmă cu câțiva ani. Eu am fost în iarnă în discuții cu câteva echipe, încă mai sunt, dar, momentan, nu e nimic concret”, a declarat Adrian Bogoi pentru Liga2.ro.

Cu Adrian Bogoi pe banca tehnică, Pandurii s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului 2017/2018, când a remizat la Brăila, scor 1-1, iar ambele echipe s-au clasat fix deasupra locurilor care duceau în Liga 3. Pandurii a terminat atunci pe locul 14. Apoi, în ediția 2018/2019 a Ligii 2, formația gorjeană a evitat retrogradarea tot după ce a terminat imediat deasupra zonei roșii, pe locul 15.

În sezonul 2019/2020, actual Pandurii se situa pe poziția a 18-a în clasament după 13 etape, cu 7 puncte acumulate sub conducerea lui Adrian Bogoi. Acum s-a terminat etapa a 22-a și Pandurii este pe locul 19, cu 8 puncte și cu șanse minuscule de a se mai salva de la retrogradare.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă