Pandurii, chinuită în amicale! Echipa de la Târgu Jiu a pierdut un nou test, în care a întâlnit un adversar de eșalon inferior. Bogoi cere cinci-șase jucători

Pandurii, chinuită în amicale!** Echipa de la Târgu Jiu a pierdut un nou test, în care a întâlnit un adversar de eșalon inferior. Bogoi cere cinci-șase jucători

După înfrângerea cu Flacăra Horezu, scor 0-2, Pandurii a fost învinsă, miercuri, și de U Craiova CS 2. Echipa-satelit a prim-divizionarei din Bănie, antrenată de Dragoș Bon, s-a impus cu 3-1 (2-0), prin golurile lui Raoul Baicu, Radu Bîrzan și Ștefan Bairam, în timp ce pentru gorjeni a marcat Alexandru Trancă.

Rezultatul l-a nemulțumit pe antrenorul Adrian Bogoi, care anunță, cu aproape o săptămână înainte de reluarea campionatului Ligii 2, că echipa sa mai are nevoie de cinci-șase jucători, în special în defensivă.

Momentan, singurele achiziții sunt mijlocașul Laurențiu Tudor (ex Metalurgistul Cugir), atacantul Gabriel Dodoi (ex Sepsi Sfântu Gheorghe) și portarul Alexandru Costache (ex Concordia Chiajna). Pandurii i-a pierdut în schimb pe Drilon Cenaj, Milenko Skoric, Moussa Konate, Philippe Nsiah și Nicolae Pîrvulescu, ultimul plecat la „U” Cluj.  

„Chiar dacă a fost un meci de pregătire, nu trebuia să se întâmple acest lucru. Nu mă refer numai la rezultat, ci la jocul în sine și la cei din prima repriză pe care, probabil, o să ne bazăm în campionat. Dar problemele noastre sunt aceleași. Am mai spus că avem nevoie de jucători. Este absolut necesar pentru a putea alcătui o echipă competitivă de Liga a 2-a. Mai avem nevoie de cinci-șase jucători, mai ales în apărare. Nu avem concurență deocamdată acolo și avem foarte mulți copii în lot. Sperăm ca până începem campionatul să completăm lotul”, a declarant Adrian Bogoi, la finalul amicalului de ieri.

Pandurii a început testul cu U Craiova CS 2 în formula: Mihai Cotolan – Nicolae Cotolan, Robert Gheorghe, Robert Dănescu, Marius Almic – Laurențiu Tudor – Cristian Raiciu, Alexandru Vodă – George Tudoran, Andrei Blejdea, Patrick Popescu. În repriza secundă au intrat: Alexandru Oprița, Alexandru Costache (portari) – Sebastian Safta, Milos Draca, Alexandru Vasilescu, Ovidiu Rasoveanu, Alexandru Trancă, Hery Kim, Adrian Tănăsoiu, Rareș Cristea și Bogdan Cuibari.

Ultimul jucător menționat a susținut în această iarnă probe de joc și la Dacia Unirea Brăila, după ce, sezonul trecut evoluase în Liga 4, la Steaua București.

Gabriel Dodoi, Andrei Șendroiu și Florin Măicăneanu sunt, în continuare, accidentați, iar Robert Lică, scos de pe teren cu ambulanța, în amicalul cu Flacăra Horezu, se află acasă, la Turnu Severin, pentru refacere. Denis Brînzan încă nu are masca specială pentru a putea juca, în timp ce Daniel Ciobanu și Bogdan Dănăricu vor absenta o lungă perioadă.

Sâmbătă, de la ora 12:00, tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii va întâlni, în ultimul amical al iernii, echipa antrenată de Nicolo Napoli, U Craiova 1948 SA.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă