Pandurii a pierdut testul cu Tractorul Cetate. Echipa gorjeană are o veste proastă: nu începe sezonul pe noul stadion

Marius ANGHEL 12 Jul. 2019, 16:07 Pregătiri, amicale

Pandurii Târgu Jiu a desfășurat, joi seară, un meci amical în care antrenorul Adrian Bogoi a utilizat în special mulții jucători pe care îi are în probe în această perioadă. Partida desfășurată la Târgu Jiu cu Tractorul Cetate, campioana județului Dolj, a fost câștigată de nou-promovata în Liga 3 cu 2-1.

Pe lângă jucătorii aflați în teste, Bogoi i-a utilizat în acest meci și pe patru dintre fotbaliștii aflați sunt contract cu clubul, însă care au evoluat mai puțin sau deloc în sezonul recent încheiat: Rareș Cristea, Robert Lică, Marius Almic și Ovidiu Rașoveanu. Acesta din urmă a și marcat golul echipei sale. În schimb, pentru Tractoru au punctat Puțintelu și Brebenel.

Potrivit pandurul.ro, în zilele următoare, antrenorul gorjenilor va renunța la o mare parte dintre tinerii pe care i-a avut în probe în această săptămână, nefiind mulțumit după acest meci de randamentul lor. Jucătorii aflați sub contract cu Pandurii au dost spectatori la acest meci, după ce dimineața au efectuat un antrenament.

Pandurii a mai jucat în acestă perioadă de pregătire un meci amical, cu FC Hermannstadt, pe care l-a pierdut cu scorul de 1-4.

Pandurii începe noul sezon tot pe sintetic. Se întârzie recepția noului stadion

Altfel, speranțele ca Pandurii să înceapă noul sezon de Liga 2 pe noul stadion sunt, în acest moment, doar vise. Recepția arenei nu se va face la timp, iar primarul Marcel Romanescu nu mai vrea să dea un nou termen pentru inaugurare. Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții nu s-au prezentat la termenul stabilit pentru a face recepția.

„Stadionul, în mare parte, este finalizat. Mai sunt câteva mici retușuri de făcut, însă eu, ca primar, nu mă mai grăbesc. Îmi doresc stadionul, odată pus la dispoziția municipalității, să arate impecabil și să nu avem probleme. Interesul în acest moment este să avem un stadion fără niciun fel de probleme”, a spus Romanescu.

„Eu zic că vara aceasta se va inaugura, dar acum nu mă mai angajez la termene, pentru că am învățat din greșelile trecutului și nu mai dau termene pentru resposabilitățile altora. La momentul acesta, noi nu facem altceva decât să așteptăm preluarea arenei. Nu avem, din păcate, niciun fel de modalitate de a pune presiune pe cei care au încheiat acel contract, adică CNI, și cei care au câștigat licitația. Dar sunt convins că se va finaliza anul acesta. Nu putem discuta de alt an, decât de 2019”, a mai declarat edilul-șef al orașului Târgu Jiu.

După recepția stadionului, acesta trebuie omologat pentru campionatul Ligii 2, iar până la primul meci oficial trebuie să susțină și un joc test.

În aceste condiții, Pandurii va începe noul sezon al Ligii 2, programat pentru primul weekend al lunii august, tot pe terenul sintetic de lângă noua arenă.

Foto: Pandurul

Marius ANGHEL 12 Jul. 2019, 16:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă