Panduri întârziați! Gorjenii încă nu și-au stabilit data reunirii. Bogoi: „Mai mult ca sigur ne vor pregăti tot pe plan local”

Panduri întârziați!** Gorjenii încă nu și-au stabilit data reunirii. Bogoi:

Deși sărbătorile de iarnă au trecut, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu încă n-a stabilit data reunirii lotului! Conform site-ului oficial al clubului, antrenorul Adrian Bogoi a precizat că și-ar dori ca prima strigare din 2019 să aibă loc pe 14 sau 21 ianuarie, dar va stabili data exactă în funcție de starea vremii și după ce va discuta cu conducerea clubului.

„Aș vrea să reluăm antrenamentele pe 14 ianuarie sau 21 ianuarie, dar trebuie să mai punem la punct unele detalii cu privire la pregătirea de iarnă. În momentul în care ajungem cu toții la Târgu Jiu, vreau să avem toate condițiile asigurate pentru pregătire. Mai mult ca sigur, tot la Târgu Jiu ne vom pregăti. După cum bine știți, și ultimele cantonamente au fost pe plan local din pricina problemelor financiare”, a spus Bogoi, conform panduriics.ro.

Va miza tot pe tineri

Antrenorul echipei gorjene nu-și face iluzii în privința întăririi lotului cu jucători cu experiență, ci va coopta tot tineri. Pandurii e echipa cu media de vârstă cea mai scăzută din Liga 2, doar 21,5 ani!

Echipa lui Bogoi a stabilit amicale cu Horezu, Filiași sau U Craiova 1948 CS 2. „În ceea ce privește lotul, în mare parte ne vom baza pe cel din turul campionatului. Nu am fost anunțat până acum decât de o singură plecare, cea a lui Drilon Cenaj. Cât despre veniri, avem o listă cu jucători pe care am vrea să-i cooptăm. Vorbim despre jucători tineri, de perspectivă, nu altceva, dar să vedem. Mi-aș dori șase meciuri amicale și am luat legătura cu câteva echipe. Din păcate, sunt foarte puține echipe la nivelul Ligii a II-a în zona noastră și ar trebui să ne deplasăm câte patru-cinci ore, cum am făcut și în trecut, ceea ce nu este deloc convenabil. S-ar putea să renunțăm în mare parte la meciurile cu echipele din eșalonul nostru și să căutăm echipe din zonă de la Liga a III-a. Mă gândesc la jocuri cu Flacăra Horezu, Universitatea II Craiova, CSO Filiași”, a declarat antrenorul Bogoi.

Echipa sa a intrat în iarnă de pe locul 10, la șapte puncte deasupra liniei retrogradabile și la 17 sub cea care asigură promovarea.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă