Până mai vin întăriri, cei de la ACS Poli au disputat un joc-școală și au mai adăugat un amical înainte de plecarea în cantonament

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 14:10 Pregătiri, amicale
Până mai vin întăriri, cei de la ACS Poli** au disputat un joc-școală și au mai adăugat un amical înainte de plecarea în cantonament

ACS Poli nu are zile libere în perioada aceasta. Duminică, elevii lui Vivi Răchită au disputat un joc-școală, pe terenul al doilea de la baza Electrica, acoperit de zăpadă. Echipele alcătuite au fost mixte, cu seniori și juniori.

S-a jucat două reprize de câte 30 de minute fiecare și meciul s-a terminat 1-1. Au marcat Octavian Drăghici și David Pop, ambii cu capul, din centrul careului mare. Cele două echipe au inclus și jucători încă testați, precum Răzvan Began, dar și juniori din propria pepinieră.

Iată formațiile:

Echipa A: Began – Motreanu, Bilia, Mirescu, Ursu – Rogoveanu, Codrea, Românu – Mosoarcă, Drăghici, Bîrnoi.
Echipa B: Contra – Buga, Ghidurea, Munteanu, Olteanu – Pop, Mitrea – Iovanovici, Iseini, Golda – Stere.

Modificări în programul de amicale

După cele două succese cu Fortuna Becicherecu Mic, 3-2, și 1-0 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, cei de la ACS Poli și-au dat seama ca șase amicale sunt prea puține.

De aceea, până la plecarea în Antalya, s-a mai trecut un joc de verificare în program, miercuri, cu locul 11 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Millenium Giarmata.

La 1 februarie se pleacă spre Antalya, unde vor fi trei amicale. Nu vor mai avea loc jocuri cu echipa U23 de la Rubin Kazan și nici cu Leningradets. Meciul cu ucrainenii de la Dnipro 1 s-a mutat din data de 7 februarie în cea de 5. PE 7 februarie joacă cu locul 3 din liga secundă daneză, Fredericia, iar pe 9, cu locul 8 din prima ligă ucraineană, FC Lvov.

La revenirea acasă se va juca un al optulea meci de verificare, cu echipa de Liga a 3-a ACS Dumbrăvița.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă