Ovidiu Petre, noul căpitan al lui ACS Poli! Velcea: „L-am responsabilizat”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 15:42 Pregătiri, amicale
Ovidiu Petre, noul căpitan al lui ACS Poli!** Velcea:

Fostul mijlocaș al Modenei a preluat în mod oficial banderola de căpitan a echipei odată cu oficializarea transferului său la noua echipă a Timișoarei. Ovidiu Petre a fost numit primul căpitan la ACS Poli de către Valentin Velcea. Acesta va miza pentru returul B2 pe trei jucători cu responsabilități sporite. Pe lângă vechiul căpitan – Adrian Poparadu, Mario Kirev va fi reprezentantul străinilor în vestiar.

„Da, l-am responsabilizat, împreună cu Poparadu, și Kirev – a fost hotărârea mea ca străin, să am trei trei lideri de echipă, conform regulamentului de ordine interioară. Ovidiu Petre e responsabil în ceea ce face și merită această banderolă”, a declarat Velcea.

Deși e mulțumit de noile achiziții tehnicianul timișorean recunoaște că Petre și Dina sunt puțin în urmă cu pregătirea fizică. „Din punct de vedere al efortului și ei sunt puțin în urmă, s-au alăturat grupului cu o pregătire organizată de la început. Ușor ușor vor ajunge și ei la nivelul lor de pregătire. Sunt jucători cu experiență și pot compensa…”, a adăugat Valentin Velcea.

Gherasim, în vizită la doctorul Pompiliu Popescu

Accidentat, portarul U21 al lui ACS Poli, Mihai Gherasim a fost luat inițial în cantonamentul din Antalya dar cum nu și-a revenit medical a fost trimis înapoi în țară. Acum el se tratează la clinica celebrului doctor al naționalei României, Pompiliu Popescu.

„La Gherasim, medical e o ușoară tendinită, e la București de luni dimineață, a fost la cabinetul lui Pompiliu Popescu. Când venim la Timișoara sper să se alăture echipei. L-am trimis pentru a fi apt la inceputul campionatului. Deocamdată nu aducem alt portar, dacă considerăm că e necesar normal că vom face joncțiunea cu unul..”, a spus Călin Rosenblum.

Managerul sportiv al timișorenilor a explicat și de ce nu s-a apelat la un puști din cadrul clubului, mai ales că Gârlea sau Trițoiu ar reprezenta soluții bune din propriul centru juvenil: „Juniorii au plecat intr-un cantonament in Serbia de aceea nu aducem un alt portar de-al nostru”.

Următorul amical al lui ACS Poli în Antalya va fi sâmbătă (1 februarie) cu nemții de la Magdeburg (L4).

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: acspoli.ro

 

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 15:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă