Otopeniul a făcut teste cu Lustenau și Daegu

Mihai Andries 13 Feb. 2013, 11:44 Pregătiri, amicale
Otopeniul a făcut teste** cu Lustenau și Daegu

Aflați într-un cantonament de trei săptămâni în Antalya, ilfovenii de la CS Otopeni își continuă seria amicalelor pe bandă. După trei meciuri consecutive fără eșec, echipa lui Viorel Ion a suferit prima sincopă în amicalul de duminică cu Austria Lustenau, liderul Ligii a II-a austriece. Prima repriză a partidei a fost una bună pentru ilfoveni, chiar dacă Kragl a deschis scorul pentru echipa din Lustenau. Pârvu și Ghiță au stabilit scorul pauzei la 2-1 pentru Otopeni, însă schimbările făcute de Viorel Ion, care a aruncat în teren patru jucători Under 21, au contat în economia jocului. Austriecii au întors rezultatul de la 1-2 la 3-2 pentru ei, Stückler și Aguilar Diaz fiind marcatorii celor două goluri.

Viorel Ion a început meciul cu Lustenau în formula Bucuroiu – Vlaicu, Vătavu, Răvoiu, Fl. Sandu – M. Roman, M. Dedu, G. Marcu, G. Ghiță – Pălimaru, Pârvu. Au mai intrat Dufuor, S. Pană, Cocârlă, B. Dumitru, Bucă, Dobrescu și C. Marin. Cl. Dumitrescu, Bardu, M. Dumitru, Prodan și G. Ion nu au jucat, fiind indisponibili.

 

Egal cu Daegu, cu transversală și gol anulat

Ieri a urmat un nou amical pentru ilfoveni, adversari fiindu-le sud-coreenii de la Daegu. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, stabilit încă din prima repriză, golul românilor fiind opera lui Bucă. Ilfovenii puteau să câștige meciul, dar Pârvu a trimis mingea în transversală cu un sfert de oră înainte de final. Mai multe, în minutul 80, același Pârvu să înscrie un gol perfect valabil, dar anulat eronat de arbitrul întâlnirii.

Viorel Ion a început meciul cu Oltean – Vlaicu, C. Marin, Răvoiu, B. Dumitru – Cl. Dumitrescu, Dedu, Marcu, S. Pană, Bardu – Bucă. Au mai jucat Bucuroiu – Pălimaru, Pârvu, Sandu, Dufuor și Prodan.

Iată și rezultatele de până acum ale Otopeniului în cantonamentul din Antalya:

– 3-1 cu Hangzhou Greentown, goluri Marius Roman, Sorin Pană și Pălimaru

– 0-0 cu FC Aarau

– 2-0 cu Slavia Mozyr, goluri Georgian Marcu 2

– 2-3 cu Austria Lustenau, goluri Pârvu și Ghiță

– 1-1 cu Daegu, gol Bucă

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 13 Feb. 2013, 11:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă