Otopeniul a driblat codul portocaliu

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 16:58 Pregătiri, amicale
Otopeniul a driblat codul portocaliu

Săptămâna trecută, CS Otopeni a fost în cantonament la Ciuta, acolo unde Viorel Ion a scos untul din elevii săi, chinuindu-i cu antrenamente fizice în fiecare zi. Cantonamentul montan ar fi trebuit să se termine de abia duminică, însă sâmbătă s-a decis plecarea mai devreme din cauza problemelor meteo din zonă. Cum în județul Buzău, dar și în cele limitrofe a fost anunțat cod portocaliu, conducerea ilfovenilor a preferat să nu riște și să plece din timp pentru a nu se trezi cu echipa prinsă pe drumuri din cauza ninsorii și a viscolului.

În aceste condiții, seara de vineri a fost una mai lejeră pentru jucători, pentru a se mai destinde atmosfera după un cantonament istovitor. Ilfovenii au liber până miercuri, atunci când se va pleca în Antalya, pentru un cantonament de 21 de zile, condimentat cu multe amicale.

În altă ordine de idei, Otopeniul a ajuns la un acord cu Florin Sandu (ex-Chiajna), venit liber de contract, dar și Dobrescu, acesta fiind împrumutat de la Ceahlăul. În schimb, Antoche a fost împrumutat la Balotești, până la finalul actualei ediții de campionat.

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: CS Otopeni

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 16:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă