Oțelul II s-a reunit cu un nou antrenor: Sorin Haraga

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 16:23 Pregătiri, amicale
Oțelul II s-a reunit cu un nou antrenor:** Sorin Haraga

Luni a fost programat primul antrenament și pentru echipa secundă a clubului Oțelul Galați, care se va pregăti la baza proprie. Formația a doua rămăsese fără tehnician, după ce Constantin Schumacher a plecat la FC Viitorul, unde va fi antrenor secund, iar Daniel Florea a însoțit echipa mare în cantonamentul din Slovacia. Florea îi va fi de ajutor lui Hans Michael Weiss, cel puțin până îi va cunoaște pe jucătorii români.

Noul antrenor al echipei a doua este Sorin Haraga, cel care pregătește și echipa de Juniori A de la club. Haraga a avut la primele antrenamente și trei jucători de la prima formație: Alexandru Zaharia, Georgel Pungă și Bogdan Chipirliu, care au fost declarați pe lista de transferuri de către oficialii clubului.

Din același registru fac parte și Cristian Sîrghi, Marquinhos și Tadas Simaitis, care încă nu s-au prezentat la antrenamentele echipei secunde.

Din lotul care se pregătește cu echipa a doua fac parte Daniel Dajbog, Eduard Dumitru, Daniel Vicol, Claudiu Răgălie, Andrei Toma, Daniel Gâță, Robert Ciurea, George Felea, Ionuț Codreanu, Andrei Cazacu, Marius Manea, Cristian Onea, Ionuț Constantinescu și Mihai Vasilache.

Oțelul II va evolua în noul sezon în liga a treia, după ce s-a clasat pe locul trei în play-out, în ediția precedentă.

Sursa: Dunărea Bătrână

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 16:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă