Orac a renunțat la Ferreira! „Încă nu l-am anunțat, m-a dezamăgit profund”

16 Feb. 2012, 16:39 Pregătiri, amicale
Orac a renunțat la Ferreira!**

Costel Orac, antrenorul principal al FC Botoșani a anunțat că în acest retur nu va mai miza pe serviciile brazilianului Ferreira Sant’ Claire.

„Nu l-am anunțat încă pe Ferreira că nu mai mizez pe el însă o voi face când voi ajunge la Botoșani. El m-a dezamăgit profund, a fost singurul jucător care a crezut că glumesc, care nu a înțeles că pentru a face parte din acest lot trebuie să dai totul, să muncești și să-ți schimbi atitudinea față de pregătire, să te implici și să participi activ la antrenamente. Nu știu unde va merge însă chiar nu mă interesează acest aspect”, a declarat tehnicianul moldovenilor.

Stancoschi și De Souza, surprizele plăcute

În privința surprizelor plăcute după cele două stagii de pregătire din această iarnă, Orac l-a trecut pe juniorul de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Alexandru Stancoschi, dar și pe Junior Guimaro De Souza. „Puștiul (n.r. Stancoschi) rămâne în atenția noastră, urmând ca și în funcție de programa școlară să participe activ la antrenamentele echipei și chiar la jocurile oficiale. Brazilianul De Souza, a muncit mult în această iarnă, și-a văzut de treabă, a făcut ceea ce i-am spus și a jucat ceea ce i-am cerut, a fost serios și își va păstra locul în lot urmând a lupta pentur postul său în echipă”, a mai spus Costel Orac.

Sursa: Monitorul de Botoșani

16 Feb. 2012, 16:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă