„La startul campionatului echipa se va exprima așa cum vrem noi antrenorii”

10 Aug. 2012, 16:20 Pregătiri, amicale
Antrenorul principal al FC Botoșani s-a declarat mulțumit de valoarea lotului, dar si de nivelul de pregătire, la care au ajuns elevii săi.
„Avem dubluri pe fiecare post și spun că avem un lot echilibrat. Acum depinde foarte mult de modul în care vom începe campionatul pentru că este foarte important să-l începem cu victorii. Ca să ne atingem obiectivul, nu trebuie să se repete istoria de anul trecut când în tur nu s-au acumulat câte puncte ar fi trebuit. Este posibil ca la echipă să mai ajungă în perioada următoare un atacant sub 21 de ani”, a declarat Costel Orac.
Deși astăzi se va decide cu cine vom debuta în noul sezon competițional, pentru tehnicianul botoșănean acest lucru nu prezintă importanță.
„Mi-e indiferent dacă vom debuta în noul sezon pe teren propriu sau în deplasare. Când te bați la promovare, teoretic, nu ar mai trebui să conteze că joci acasă sau în deplasare pentru că și acasă și în deplasare trebuie să pleci de la ideea că trebuie să câștigi dacă vrei să promovezi, așa cum ne dorim noi. Ce-mi doresc este să începem bine, să câștigăm de la început, să reușim să ne adaptăm și să prindem ritmul campionatului cât mai rapid și să acumulăm puncte pe fondul unui joc bun pentru că evoluțiile bune îți dau siguranța și e un lucru pe care îl câștigi pe termen lung”, a spus Costel Orac.
Până la debutul campionatului antrenamentele Fc Botoșani se vor axa numai pe stabilirea noilor relații de joc.
„În general jucătorii sunt destul de receptivi și au fost receptivi chiar și în perioada de pregătire de la munte unde e clar că ne-a interesat în primul rând acumulările fizice. Acum lucrăm mai mult tehnico-tactic și urmărim să îmbunătățim relațiile de joc pentru că sunt mulți jucători noi și nu e ușor să-i faci să închege jocul cum ne dorim noi antrenorii. Din fericire avem timp, avem condiții bune, așa că sunt convins că în scurt timp, 10-12 zile, relațiile de joc vor fi așa cum trebuie să fie. Sper, de fapt îmi doresc și sunt convins că la startul campionatului echipa se va exprima așa cum vrem noi antrenorii”, a precizat Costel Orac.
10 Aug. 2012, 16:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă