Orac și-a definitivat lotul! Chișu, ultimul jucător căruia i s-a spus out

24 Aug. 2012, 14:55 Bursa transferurilor
Orac și-a definitivat lotul!** Chișu, ultimul jucător căruia i s-a spus out

Deși a fost prezentat oficial cu ocazia jocului cu Rapid CFR Suceava (2-0), juniorul Ilie Dumitrescu, venit să susțină probe de la U Cluj nu l-a convins pe Costel Orac că merită să facă parte din lotul grupării locale. Pe lângă Ilie Dumitrescu, tehnicianul botoșănean a renunțat și la Constantin Coteanu, un alt junior venit de la Farul Constanța.

Tot ieri, conducerea clubului a decis să renunțe și la serviciile atacantului Flaviu Chișu. Acesta a devenit liber de contract după ce contractul sau a fost reziliat de comun acord.

Potrivit conducerii FC Botosani, cei 25 de jucatori care se antreneaza in prezent sub comanda lui Costel Orac vor forma lotul FC Botosani pentru turul campionatului 2012 – 2013.

Costel Orac: „În mare sunt mulțumit”

Antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Orac nu s-a declarat foarte mulțumit de prestația elevilor săi în partida de ieri, dar consideră că temperatura foarte ridicată și-a spus cuvântul. Deși ar mai dori câțiva jucători, Costel Orac spune că îi este imposibil să mai facă transferuri.

„În mare sunt mulțumit chiar dacă prima repriză nu a fost așa cum mă așteptam. A fost și foarte cald. La jocurile de genul acesta cu prezentarea lotului înainte concentrarea nu este OK. Au început să se închege relațiile de joc. Au fost și câțiva tineri de perspectivă pe care am vrut să-i vedem. Avem deja imaginea primului 11. Important este modul cum vom începe campionatul. Din lotul de astăzi va mai pleca un singur jucător. Mai avem puțin până la startul campionatului și imaginea e clară asupra lotului. Ca antrenor tot timpul îți mai dorești jucători dar să transferi la ora actuală jucători de valoare e destul de greu. Nu găsim”, a spus Costel Orac.

Sursa: FC Botoșani

Foto: Eduard BLAGA

24 Aug. 2012, 14:55 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă