Oprescu e realist după amicalul cu FC Argeș: „Am suferit la relațiile de joc”

03 Aug. 2012, 13:05 Pregătiri, amicale
Oprescu e realist după amicalul cu FC Argeș:**

FC Olt Slatina a câștigat meciul de verificare disputat în fața echipei cu tradiție FC Argeș În ciuda acestei victorii, antrenorul divizionarei B slătinene, Dan Oprescu, susține că băieții săi au suferit la relațiile de joc.

Consolidarea relațiilor de joc pare a fi principala grijă a tehnicianului Dan Oprescu, care încearcă să formeze cu adevărat o echipă unitară, deși, în linii mari, jucătorii vin de la trei grupări care în sezonul anterior au fost rivale în seria a II-a a eșalonului secund. Noul lot al divizionarei B slătinene a luat naștere în această vară, după ce jucători de la FC Olt, Alro și Gaz Metan Severin au fost aduși sub comanda lui Dan Oprescu.

Antrenorul susține că băieții săi nu au jucat rău la Pitești, dar că au suferit la relațiile de joc.

„Ținând cont că a fost primul meci amical din noua stagiune, nu a fost rău, dar trebuie să fim realiști, am suferit la relațiile de joc. Cu FC Argeș eu am încercat să fac două echipe apropiate valoric, iar după disputarea mai multor jocuri amicale să cristalizăm primul unsprezece”, a spus Oprescu, care apreciază că FC Argeș este o echipă tânără, cu tradiție, care va avea un cuvânt de spus în Liga a II-a.

„FC Argeș mi-a lăsat o impresie bună, o echipă tânără, iar în primele 20 de minute au stat mai bine ca noi în teren, joacă de mult timp împreună, iar acest lucru este vizibil. Pe parcursul partidei am reușit să echilibrăm jocul, dar sunt foarte mulți jucători care au evoluat pentru prima dată în această echipă, iar aceste lucruri se văd”, a spus Dan Oprescu.

Pentru a consolida relațiile de joc, antrenorul de la FC Olt a programat și pentru săptămâna viitoare trei jocuri de verificare, Sportul Vișina, SCM Pitești și Juventus București fiind adversarele slătinenilor.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Aug. 2012, 13:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă