Oprescu: „Am dorit să văd potențialul tuturor, înaintea unui retur dificil”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 13:30 Pregătiri, amicale
Oprescu:**

FC Olt Slatina a încheiat neînvinsă jocurile de pregătire, iar gândurile sunt legate de meciurile oficiale. FC Universitatea Craiova este echipa pe care gruparea pregătită de Dan Oprescu o va întâlni, pe teren propriu, în prima partidă a stagiunii de primăvară.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat, în cadrul conferinței de presă, susținută după amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, că este mulțumit, în mare parte, de evoluția echipei. Tehnicianul spune că niciun meci din retur nu va fi ușor, iar cel mai important este primul, cel cu FC Universitatea Craiova.

„Întotdeauna este loc de mai bine în jocul echipei noastre. Până acum am susținut toate meciurile pe sintetic, este primul joc pe gazon natural, sunt mulțumit de evoluția jucătorilor. Toate meciurile pe care le vom desfășura sunt decisive, dintre acestea primul contează cel mai mult, cel cu FC Universitatea Craiova. Ne-am adaptat puțin mai greu condițiilor de gazon natural, după ce o bună perioadă ne-am antrenat și am jucat pe teren sintetic. Toți jucătorii nou-veniți s-au integrat, așteptăm de la ei plusul în meciurile oficiale. Am folosit în ultima parte a jocului jucătorii tineri, am dorit să văd potențialul tuturor, înaintea unui retur care va fi dificil”, a declarat Oprescu.

FC Olt a încheiat meciurile de pregătire în vederea abordării stagiunii de primăvară cu o victorie. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus, în deplasare, în amicalul susținut în compania colegei de serie, CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-0. Autorul golului a fost Anghelina, care a reușit un eurogol de la 35 de metri.

16-2, golaverajul slătinenilor în cele șapte amicale

Slatina este neînvinsă în meciurile de pregătire disputate în această pauză competițională. În cele șapte amicale, slătinenii au înregistrat două remize, cu scorul de 1-1, în jocurile cu SCM Pitești și CS Mioveni, și cinci victorii contra echipelor FCM Târgoviște (3-0), Atletic Bradu (4-0), Minerul Motru (4-0; 2-0), CSM Râmnicu Vâlcea (1-0).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă