Olimpia vrea să se întărească pentru Liga a II-a cu jucători sătmăreni!

Marius ANGHEL 26 Jun. 2013, 13:56 Pregătiri, amicale
Olimpia vrea să se întărească pentru Liga a II-a** cu jucători sătmăreni!

Chiar dacă încă nu se știe exact nici măcar la FRF numărul echipelor din seriile ligii a 2-a sau data la care va începe campionatul, conducerea Olimpiei pare decisă să adune lotul de jucători pentru începerea pregătirilor pe 1 iulie.

Președintele executiv al Olimpiei, Dan Băbuț, spune că azi va avea loc o ședință a AGA în care se vor stabili prioritățile verii. „Deocamdată am stabilit ca lotul să se reunească pe 1 iulie, dar vor putea apărea modificări în funcție de ce va stabili federația la nivel de liga a 2-a. Trebuie să discutăm despre buget, de renovările de la stadion și bineînțeles de situația lotului de jucători”, ne-a spus Dan Băbuț, care a recunoscut că oficialii clubului sunt în negocieri avansate cu șase-șapte jucători de la echipe din primele două ligi.

„Nu vă pot da nume încă, doar atât spun că sunt sătmăreni pe care dorim să i aducem acasă și care să aducă un plus de valoare în lot” a mai spus președintele galben-albaștrilor.

Chiar dacă echipa de seniori e încă în vacanță, antrenorul Tibi Csik se afla și în această perioadă tot pe terenul de fotbal. „Sunt cu copii la antrenamente, pentru ei e vacanță activă. Deocamdată știu că ne revedem pe 1 iulie, dar altceva concret nu pot să vă spun. În funcție de numărul de echipe din serie și mai ales de data la care va începe campionatul vom stabili și noi programul verii” a declarat Tibi Csik.

Altfel, legat de numele jucătorilor care ar putea veni la Olimpia în această vară i-am putea avea pe listă pe sătmărenii Zsiga și Heil (ex-Vaslui), Munteanu și Schwarczkopf de la Luceafărul Oradea, Dulcea de la FC Argeș, Ene de la CFR Cluj, Lemac de la Dinamo II sau chiar Brata de la Pandurii.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 26 Jun. 2013, 13:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă