Olimpia, învinsă cu 4-2 de FC Botoșani!

Marius ANGHEL 06 Mar. 2013, 16:39 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a disputat astăzi ultimul meci amical în compania formației FC Botoșani, componentă a Ligii a II-a – Seria I. „Galben-albaștrii” au fost învinși de divizionara B cu scorul de 4-2, după ce, la pauză, au fost conduși cu 3-1.

Două minute au trecut de la fluierul de start al arbitrului Istvan Kovacs până când Ciprian Dinu a deschis scorul pentru formația oaspete. Diferența de valoare dintre cele două echipe s-a simțit pe teren, elevii tehnicienilor Csik/Dragomir au avut ceva probleme tehnico-tactice. În minutul 23 George Cârjan a înscris printr-o semifoarfecă și cel de-al doilea gol pentru Botoșani. Un minut mai târziu, Kinczel a încercat să înscrie pentru Olimpia, însă balonul a fost respins de portar la Feier care a înscris primul gol al gazdelor. Oaspeții au intrat totuși la vestiare cu un avantaj de 2 goluri, cel de-al treilea gol fiind marcat de Vraciu, dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 40.

În repriza secundă, „galben-albaștrii” nu prea au văzut balonul. În minutul 67, Dănilă a scăpat singur și a înscris golul al doilea și ultimul pentru formația fanion a orașului Satu Mare. Botoș a faultat în careu în minutul 87, iar arbitrul de centru a dictat o nouă lovitură de pedeapsă pentru echipa antrenată de Cristian Popovici, pe care Vașvari a transformat-o din nou în gol.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Miron, Moș, Fl. Mureșan, Sabău, Iuhas, Gavrilescu, Villand, Molnar, Kinczel, Feier. Au mai intrat: Șuta, Glodean, Hanus, Curtean, Roatiș, Botoș, Dragoș și Dănilă. Antrenor: Tiberiu Csik.

FC Botoșani: Curileac, Țepeș, Poverlovici, Dinu,Bordeanu, Fulop, Croitoru, Taban, Vraciu, Cârjan, Hadnagy. Au mai jucat: Ursu, Lozneanu, Patache, Ignea, Vașvari și Gafița. Antrenor: Cristian Popovici.

Următorul meci al Olimpiei va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, atunci când vor primi vizita formației Europa Alba Iulia pentru a juca primul meci al returului Ligii a III-a la fotbal.

Articol și foto de Veronica Hodas

Marius ANGHEL 06 Mar. 2013, 16:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă