Olimpia a terminat la egalitate în cel de-al patrulea amical din Cipru. Andone e nemulțumit: „S-ar putea să ne despărțim de doi-trei jucători”

Marius ANGHEL 08 Feb. 2017, 12:20 Pregătiri, amicale
Olimpia a terminat la egalitate în cel de-al patrulea amical din Cipru.** Andone e nemulțumit:

Olimpia Satu Mare a susținut marți al patrulea meci amical din stagiul de pregătire din Cipru și, în ciuda faptului că a evoluat cu un adversar destul de slab, tot nu a reușit să câștige. Echipa pregătită de Bogdan Andone a remizat, scor 1-1, cu Othellos Athienou, a șasea clasată din Liga a 2-a din Cipru, o țară cu un fotbal inferior celui din România.

Sătmărenii au marcat primi în amicalul cu ciprioții, în minutul 45, atunci când Onicaș a finalizat cu un șut imparabil de la 18 metri, sub transversală, după un schimb de pase cu Ursu și Pană. Mai înainte, Pană (10) a trimis puțin pe lângă din fața careului, iar Ursu (35) l-a luat la țintă pe portarul advers din câțiva metri. Și Șuta a avut de lucru în prima repriză, acesta parând de două ori, în minutele 23 și 40, în situații bune de gol.

În partea secundă a jocului, Dascălu s-a văzut învins după doar zece minute, la un șut puternic expediat de la 30 de metri. Kanaloș a fost apoi în două rânduri în situația de a readuce Olimpia în avantaj. Mai întâi a fost oprit prin fault în careu, în minutul 65, dar arbitrul nu a vrut să acorde nimic, iar apoi, în minutul 67, a ratat incredibil din 6 metri, trimițând pe lângă.

„Suntem după zece zile de cantonament și s-a acumulat oboseala. Am ajuns la ora meciului după trei antrenamente în ultimele 24 de ore și s-a văzut puțin oboseala. Nu am fost și nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc. Mai avem mult de muncă. Unii jucători au rămas datori și s-ar putea ca în următoarele zile să ne despărțim de doi-trei jucători”, a declarat, pentru satumareonline.ro, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

În acest test, Olimpia a folosit următorii jucători: Șuta (Dascălu 46) – Duruș (Ciul 62), Fl. Mureșan (V. Pop 70), Heil, Iuhas (Bucur 70), Onicaș (Bura 60), Kanaloș (Erdei 25, Villand 60), R. Rus (Daminuță 46), Sil. Pană (Faur 70), Oct. Ursu (Ludușan 63), Ad. Voicu (Kanaloș 57, Tudoran 75).

Olimpia Satu Mare va disputa vineri ultimul meci de pregătire din Cipru, cu ocupanta locului 12 din Liga 1 din Serbia, FK ĂŒukariÍki. Până acum, sătmărenii au mai obținut următoarele rezultate: 0-0 cu Digenis Ypsonas, 0-1 cu Steaua Roșie Belgrad și 3-3 sau 3-4 cu Spartak Moscova II, rezultat ce a stârnit controverse după ce oficialii sătmăreni spun că s-a terminat la egalitate, iar rușii au spus că au câștigat.

Marius ANGHEL 08 Feb. 2017, 12:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă