Olimpia a remizat cu o echipă anonimă cipriotă în primul amical din cantonamentul efectuat pe Insula Afroditei

Marius ANGHEL 31 Jan. 2017, 13:32 Pregătiri, amicale
Olimpia a remizat cu o echipă anonimă cipriotă** în primul amical din cantonamentul efectuat pe Insula Afroditei

Aterizați de duminică în Cipru, acolo unde se vor pregăti pentru două săptămâni, jucătorii Olimpiei Satu Mare au disputat deja primul amical. Luni, gruparea din Liga 2 a remizat, 0-0, cu o echipă locală anonimă.

Pe parcursul celor două reprize în care antrenorul Bogdan Andone a utilizat două formații diferite, în timp ce cei trei portari din lot au apărat câte 30 de minute fiecare, jucătorii Olimpiei s-au întrecut în ratări, însă nu au reușit să înscrie nici măcar o dată în poarta echipei Digenis Ypsonas. Pop, Voicu și Kanaloș au irosit ocaziile avute în prima parte a amicalului, în timp ce în partea secundă Ludușan, Rus, în două rânduri, Urs, Erdei și Heil nu au avut mai mult succes în fața porții.

Ciprioții au avut și ei două ocazii de a înscris în prima parte a amicalului, însă au luat la țintă plasa laterală, iar apoi Dascălu a scos salvator de sub transversală.

În partea a doua a jocului, Rus a fost schimbat de Tudoran după ce a suferit o ușoară accidentare.

Andone i-a folosit în prima repriză pe Dascălu (Anca-Trip 31) – Ciul, Mureșan, Daminuță, Iuhas, Villand, Krausz, Pană, Pop, Voicu și Kanaloș, iar în partea a doua a jocului i-a trimis în teren pe Anca-Trip (Șuta 61) – Duruș, Bucur, Heil, Bura, Onicaș, Rus (Tudoran 75), Erdei, Tudoran (Ursu 65), Faur și Ludușan.

Următorul amical al Olimpiei în Cipru va avea loc joi, 2 februarie, atunci când sătmărenii vor întâlni pe Steaua Roșie Belgrad.

Marius ANGHEL 31 Jan. 2017, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă