Olimpia a remizat cu Cigand în al treilea amical, iar sâmbătă se întoarce în Ungaria pentru un nou test

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 14:30 Pregătiri, amicale
Olimpia a remizat cu Cigand în al treilea amical,** iar sâmbătă se întoarce în Ungaria pentru un nou test

Olimpia Satu Mare a remizat, scor 0-0, în amicalul de miercuri după amiază din Ungaria cu formația de liga a 2-a Cigand SE. Contra echipei unde evoluează și foștii olimpiști, Robert Roszel și Ervin Kinczel, jucătorii lui Tiberiu Csik nu au reușit să înscrie pentru prima dată în meciurile de pregătire din această iarnă. Până acum, sătmărenii obținuseră o victorie și un egal, cu Balmaz Kamilla Gyogyfurdo (1-0), respectiv cu ASU Politehnica Timișoara (2-2). Jocul cu Cigand SE a avut loc pe un teren sintetic în complexul sportiv de la Kisvarda.

„Am dominat și ne-am creat ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să fructificăm și pe tabelă. Gazdele au avut o singură mare ocazie, la ultima fază când Băican a avut o intervenție salvatoare. Se vede că nu avem terenuri bune acasă unde să ne pregătim, suferim la relațiile de joc. Sperăm însă că până la ora primului meci oficial ne vom pune încet la punct”, a spus, citat de gazetanord-vest.ro, Tiberiu Csik.

Olimpia a avut în teren în amicalul cu Cigand SE următoarele echipe: Șuta – Bura, Tătaru, Heil, Iuhas – Nemeș, Rus, Chivari, Villand – Faur, Bîgiu (repriza 1) și Băican – Ștef, Mureșan, Iuhas, Munteanu – Ianc, Villand, Lukacs, Sălăgeanu – Mărkus, Buhăescu (repriza 2).

Următorul amical al Olimpiei va avea loc sâmbătă, de la ora 15:30, la Miskolcz, tot în Ungaria, cu echipa de pe locul 9 din primă ligă, Diosgyor.

CITEȘTE un material cu declarațiile președintelui Dan Băbuț în care clarifică aspecte din activitatea clubului legate de finanțare sau cheltuielile făcute

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă